29 / 03 / 2024

samsung çamaşır makineleri kaç tl

samsung çamaşır makineleri kaç tl

Samsung NO Frost Buzdolabı'na Teknosa'dan indirim geldi. İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesinde ekim müjdesi! Avantajlı fiyatlar ortaya çıktı!

Evlenecek çiftlere veya evine yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenlere Samsung’dan müjde geldi. Samsung, WW90T4020CE/AH çamaşır makinesini ekim ayına özel cazip fiyatla satışa sundu.

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Yapay zekâ kontrollü Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi çıktı!

Teknoloji denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Samsung, yapay zekâ kontrollü kurutmalı çamaşır makinesini müşterilerinin beğenisine sundu. Ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Samsung, kredili ödem imkânının da bulunduğunu açıkladı.

Arçelik'ten indirim fırsatı! Çamaşır makinelerinde fiyatlar düştü! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Su ve enerji tasarrufu sağlayarak yarı zamanda daha etkili ve verimli yıkama yapan Arçelik Aquatouch Teknolojili çamaşır makinelerinde 2.000 TL indirim fırsatı haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Peki, Aquatouch Teknolojili Çamaşır Makineleri ne kadar?

Bu çamaşır makinesi diğerlerinden farklı; fiyatı tam 44 bin 699 TL

Samsung'un bir çamaşır makinesi fiyatıyla gündem oldu. Bu makine tam 44 bin 699 liraya satılıyor. Peki Samsung'un bu çamaşır makinesi neden bu kadar pahalı? İşte detaylar...

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung 11 kg WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi alımlarında büyük kaçırılmaması gereken fırsat!

Elektronik aletlerde kendini ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da oldukça iddialı ürünlerle insanların karşısına çıkıyor. Aynı zamanda, seçili buzdolabı ve çamaşır makinesi ikili alımlarında Jet 60 dikey süpürge fırsatı da veriyor.

Hepsi Burada kampanya üstüne kampanya yapıyor! Haziran ayına özel fiyatla Samsung çamaşır makineleri kaçmaz!

Hepsi Burada'nın beyaz eşyalarda yaptığı Haziran kampanyaları gündeme geldi Samsung WW90TA046AH/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesini yüzde 2 indirimle satışa çıkaran Hepsi Burada, müşterilerini memnun etmeyi hedefliyor. İşte 02 Haziran 2023 fiyat listesi

Samsung çamaşır makinelerinde çarpıcı fiyatlar; Bakmadan çamaşır makinesi almayın

Samsung çamaşır makineleri ne kadar, kaç TL? İşte Samsung çamaşır makinelerinin güncel fiyat listesi...

Deterjan kalıntısına son veren Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi kaç TL? İşte fiyat listesi...

Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi, teknolojik özellikleri, dayanıklılığı ve yeni nesil yıkama performansı ile dikkat çekiyor. Peki, Samsung motor garantisi kaç yıl? Samsung Eco Bubble teknolojisi ne işe yarar? İşte detaylar...

Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi; Yenilikçi teknoloji ve yüksek performans

Türkiye'nin önde gelen markalarından birisi olan Vestel'in çamaşır makineleri oldukça ilgi görüyor. Peki Vestel Çamaşır Makinesi fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi...

Arçelik 9 kg çamaşır makinelerinde 3 bin TL indirim fırsatı! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bu fırsat kaçmaz! Arçelik, seçili 9 kg çamaşır makinelerinde indirime gitti. Peki, indirime giren Arçelik çamaşır makineleri hangileri? Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi…

samsung çamaşır makineleri kaç tl Haberi

samsung çamaşır makineleri kaç tl

Teknosa beyaz eşya ürünlerini alıcılarıyla kavuşturmaya devam ederken Samsung NO Frost Buzdolabı ürününü satışa sundu. İndirimli yeni fiyatıyla müşterilerini bekleyen Samsung NO Frost Buzdolabı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Beyaz eşya denince akla şüphesiz ilk buzdolabı geliyor. Evlerin olmazsa olmazı olan buzdolaplarının alımında özellik ve fiyat bilgisi oldukça önemli.

Birbirinden farklı özellik taşıyan buzdolaplarının içinden en çok aranan özelliklerin bulunduğu Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabı'nın 737 derinlik, 760 genişlik ve 1860 yükseklik ölçüleri bulunuyor. Alttan dondurucu olmasıyla yerden tasarruf yapabilir, düzensiz buzdolaplarına son verebilirsiniz. 4 raflı ve 43 gürültü seviyeli olan Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabı'nın 2 adet dondurucu raf sayısı var.

Peki Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabı kaç TL? İşte ürün ve fiyat bilgisi...

Teknik Özellikler
Dijital Ekran: Var
Buzdolabı Tipi: Alttan Donduruculu