23 / 04 / 2024

Samsung S21 satış fiyatı

Samsung S21 satış fiyatı

İndirimleriyle yakından takip edilen Carrefoursa Market, Samsung’un en beğenilen modeli S21’e uyguladığı indirim miktarını yeniledi. Peki, Carrefoursa’da satılan Samsung S21 fiyatı ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa’dan Samsung S21’e 2 bin TL indirim! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

İndirimleriyle çok sevilen Carrefoursa Market, Samsung’un en beğenilen modeli S21’e büyük bir indirim yaptı. Peki, Carrefoursa’da satılan Samsung S21 ne kadar? İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi Şok'ta satışa! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi

Şok marketten bulaşık makinesi almak isteyenlere güzel haber geldi! Şok,  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi'ni uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Şok'ta  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi ne kadar? 4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte 30 Ağustos 2023 fiyat liste

BİM inanılmaz fiyatıyla Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardı! 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

BİM, su ve toza dayanıklı olan Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardı. Peki, BİM'de Samsung Galaxy A53 fiyatları ne kadar? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışta!

Evlerin olmaz olmaz beyaz eşyalarından buzdolabı, Samsung farkıyla satışa sunuldu. Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışa çıktı.

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Carrefour'dan akıl almaz kampanya! Samsung Galaxy S21 FE'ye yüzde 16 indirim!

Android telefonların dev ismi Samsung, Galaxy s21 FE modeliyle bir döneme damga vurmuştu. Şimdi Carrefour bir dönemin amiral gemisi telefonuna indirim yapıyor. CarrefourSA karta özel %16 indirim forsatını kaçırmayın.

 Samsung hayranlarının merakla beklediği Galaxy Z Flip 5 özellikleri sızdırıldı! İşte muhtemel satış fiyatı

Ağustos ayında  Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Flip5 modelinin fonksiyonları gün yüzüne çıktı. Piyasaya sızan özellikleri ve Türkiye satış fiyatını haberimizden öğrenebilirsiniz.

A101 Samsung'un bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A53 satışa çıktı! Hemen buraya bakın!

Türkiye'nin önde gelen perakende satış zincirlerinden biri olan A101, akıllı telefon tutkunlarını heyecanlandıracak bir haberle gündeme geliyor. A101, Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardığını duyurdu.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Samsung S21 satış fiyatı Haberi

Samsung S21 satış fiyatı

İndirimleriyle yakından takip edilen Carrefoursa Market, Samsung’un en beğenilen modellerinden olan S21’e uyguladığı indirimi yeniledi. Samsung S21 şimdi Carrefoursa Market’te tam 3 bin TL indirimle satışta.

Samsung S21, 6.4 inç büyüklüğü ve Dynamic AMOLED paneli ile teknoloji meraklılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Ekran çözünürlüğü Full HD Plus olan Samsung S21’in piksel yoğunluğu ise 401 PPI. Samsung S21, suya ve toza karşı da Samsung’un diğer tüm cihazları gibi dayanıklık gösteriyor.

Ekran Özellikleri    

HDR Çizilmeye Dirençli Cam HDR10 Multi Touch HDR10+ Çerçevesiz Tasarım Sürekli Açık Ekran (Always-on Display) Dynamic AMOLED 2X Ekran İçinde Ön Kamera 240 Hz Screen Touch Response Ekran Dayanıklılığı: Corning Gorilla Glass Victus

Kamera Özellikleri    

Portre Modu (Bokeh) Phase Detect Auto-Focus (PDAF) Phase Detect Auto-Focus - PDAF (Dual Pixel) HDR Yapay Zeka (AI) Sahne Algılama Perde Hızı (Shutter Speed) Kontrolü Panorama Otomatik odaklama Coğrafi konum etiketleme Dahili QR Kod Okuyucu Zamanlayıcı 1.8µm...