26 / 04 / 2024

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar



Yeni nesil çamaşır makinesi modellerinin birbirinden değişik fonksiyonları ve donanımları vardır. İvonatif çamaşır makinesi imal eden markalardan biri Samsung’dur. 

Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi 1400 devir sıkma kuvvetindedir 9 kiloya kadar çamaşır yıkama haznesine sahip olan bir modeldir. Makinenin birçok teknolojik fonksiyonu vardır. Cihazda var olan Eco-Bubble teknolojisi, deterjan partiküllerinin köpüğe dönüşmesini ve çamaşırların daha narin bir yıkanmasını sağlar. Aynı anda Samsung WW90TA046AH/AH 1400 devir 9 kg çamaşır makinesi kuvvetli rezistansı ve mukavemetli verimliliği ile göz doldurur.

Samsung 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi Modeli

Samsung WW90TA046AH/AH A 1400 devir 9 kg çamaşır makinesi beyaz renge sahiptir. Çamaşır makinesi modeli, Eco-Bubble teknolojisi aracılığı ile düşük su sıcaklıklarında bile yüksek verim sunar. Deterjanları köpüğe dönüştürerek kumaşlara daha iyi nüfuz etmesine olanak sağlar. Bus ayede daha hassas ama etkili bir yıkama tecrübesi sunar. Cihaz teknolojik fonksiyonları aarcılığı ile enerji tasarrufuna olanak verir ve kumaşların dokusu ile
 rengini muhafaza etmeye yardımcı olur. 

Dijital invertör teknolojisi ile imal edilen Samsung çamaşır makinesi, kuvvetli mıktanıslara sahiptir. Bu mıknatıslar daha sessiz ve güçlü bir çalışma olanağı sunar.

 Ayrıca manyetik çalışma prensibi, daha az enerji kullanımına neden olur. Samsung WW90TA046AH/AH 9 kg çamaşır makinesinin kazan temizliği programı vardır.

 Bu program aracılığı ile makinenin içerisinde kötü kokulara ve bakterilere sebep olan mikroorganizmaları % 99.9’a kadar yok edebilir. Çamaşır makinesi modeli, kazanın temizlenmesi gereken haleerde size haber verir. İsterseniz Samsung WW90TA046AH/AH 1400 devir 9 kg çamaşır makinesi yorumlarına göz atarak,
 kullanıcıların tecrübelerini inceleyebilir ve seçiminizi bu yönde yapabilirsiniz.

Samsung 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi Modeli Özellikleri

9 kg kapasiteye sahip olan çamaşır makinesinin en avantajlı fonksiyonlarından biri de enerji tasarrufu imkanı sağlamasıdır. Su, elektrik ve deterjan kaynaklarından tasarruf etmeniz mümkündür.

Samsung çamaşır makinesinin bir diğer fonksiyonu kumaşlara hasar vermeden sıkma ve tambur hareketlerini gerçekleştirmesidir. Cihaz, köpükte bekletme fonksiyonu ile verimli bir temizlik sağlar. Bu vesile ile inatçı lekelerin giderilmesi mümkün olabilir. 


Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön