27 / 04 / 2024

Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat liste

Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat liste

Hem teknoloji hem de beyaz eşya sektöründe ileri seviyelerde niteliğe sahip Samsung'un çamaşır makinesi fiyatları araştırılıyor. Peki Samsung Çamaşır Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Ananevik elle çamaşır yıkama tekniği günümüzün gelişen teknolojisinin sundukları ile bareber yerini çamaşır yıkama makinelerine devreder. Samsung WW90TA046AX/AH çamaşır makinesi türleri evinizin büyük bir iş yükünü üstün enerji tasarrufuyla beraber sizden alır ve rahat bir yıkama deneyimi sunar. Yüksek hacimli haznesi aracılığı ile kıyafetlerinizi bir kerede yıkamanıza yardım eder. Samsung WW90TA046AX/AH 1400 
Devir 9 kg Çamaşır Makinesi gümüş renk alternatifleri ile çamaşır makinenizin olduğu ortamın şıklığına şıklık verir. İleri teknoloji ile imal edilen Samsung WW90TA046AX/AH 1400 devir 9 kg çamaşır makinesi türleri kıyafetlerinizi yüksek performansla ve kıyafetlerinize zarar vermeden yıkar.

Eşsiz Samsung WW90TA046AX/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi fonksiyonları

Samsung WW90TA046AX/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi modelleri günümüz teknolojisinin üst düzey materyalleriyle üretilir. Samsung WW90TA046AX/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi türlerinin üstün fonksiyonlarından bazılarını şu şekilde sıralanabilir:

Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat liste

A sınıfı enerji grubundaki Samsung WW90TA046AX/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi yüksek performans ve enerji tasarrufu harmanlanarak imal edilir. 9 kg kapasitesi ile kıyafetlerinizin büyük bir bölümünü bir kerede yıkayabilirsiniz.Deterjan israfının önüne geçen Skyclean teknoloji ile deterjan masraflarının önüne geçebilirsiniz.

Köpükte bekletme modu ile birçok çıkmakta direten lekeyi hatasız bir halde temizlemeniz mümkündür.
Kazan temizleme fonksiyonu ile makinenizdeki kötü kokular önlenir.Dijital inverter teknolojisi makinenizin enerji tasarrufu ile beraber en iyi verimle çalışmasına imkan sağlar.Eco Bubble teknolojisi, düşük sıcaklıkta bile en iyi halde yıkamanıza olanak sağlar. Peki Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?


Geri Dön