23 / 04 / 2024

sanayi yatırımı

sanayi yatırımı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "İstanbul, Bursa ve Kocaeli artık sanayiye doydu, taşıyor. Bu şehirlerde sanayileşme için arazi üretilemiyor'' açıklamalarında bulundu.

Suat Hacısalihoğlu: Yatırımcılar OSB kurmak için sırada!

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Erbeğ 17 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 17 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 15 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 15 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 13 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 13 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 12 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 12 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Erbeğ Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi Döndü Sokak'ta kuruldu.

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

sanayi yatırımı Haberi

sanayi yatırımı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen, sanayici ve iş adamları ile oda ve borsa başkanlarının katıldığı istişare toplantısında açıklamalarda bulundu. 


Kütahya'nın sanayileşmede hızla ilerleyen bir kent ve aynı zamanda Anadolu'nun parlayan bir yıldızı olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, Bölgede Kütahya'nın yatırım yapılacak önemli kentler arasında olduğunu ifade etti.


Hisarcıklıoğlu, "İstanbul, Bursa ve Kocaeli artık sanayiye doydu, taşıyor. Bu şehirlerde sanayileşme için arazi üretilemiyor. Sanayileşme için artık arazi yok. Bursa'da tarım arazilerini ya sanayiye çevireceğiz ya da yeni açılım alanlarına gideceğiz. Tarım arazilerini sanayiye açamayız çünkü gelecekte dünyayı bekleyen en önemli şey kıtlık. Allah bize çok bereketli topraklar vermiş. Bu açıdan Kütahya sanayileşme açısından en avantajlı bölgelerden birisi. Kütahya seramikte, camda ve porselende dünya markası....