20 / 04 / 2024

Sancaktepe Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak

Sancaktepe Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Acil durum fonu nedir? Acil durum fonu oluşturmak neden önemlidir? Acil durum fonu nasıl oluşturulur? 

Acil durum fonu neden önemli? Acil durum fonu nasıl oluşturulur? İşte detaylar...

Deprem bölgesine 1 milyar 639 milyon 774 bin 16 TL'lik acil durum ödeneği!

Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), AFAD ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından toplam 1 milyar 639 milyon 774 bin 16 TL acil durum ödeneği yollandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

AFAD sadece sözlü sınavla çok acil personel alıyor! Son başvuru tarihi 24 Şubat 2023!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) naklen personel alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 24 Şubat 2023.

Çin'de acil çip toplantısı!

ABD'nin Çin'e yönelik açıkladığı önlem açıklamaları sonrası bir dizi acil durum toplantıları gerçekleştiren Çinli yetkililer kritik sektöre destek sözü verdi.

APPLE’DAN ACİL DURUM! İPHONE’larda verilerin çalındığı iddia ediliyor!

Apple yeni ürünü İPHONE 14’ü piyasaya sürmeye hazırlanırken bir acil durum güncellemesiyle karışı karşıya kaldı.

Bir ülkede enerji krizi! Acil durum ilan ettiler

Macaristan hükümeti, artan enerji maliyetleri nedeniyle 'acil durum' ilan etti

Sıfır araçlarda acil durum önlemi! Artık yollarda olmayacak

Koronavirüs salgını, çip krizi ve ardından Rusya-Ukrayna savaşı derken sıfır araçlarda bulunabilirlik sorunu büyüdü. Bulunabilirlik, küresel otomotiv satışlarının düşmesine neden olurken markalar acil durum önlemi alıyor.

Benzin fiyatları için olağanüstü durum ilan ettiler! Acil durum rezervlerini devreye sokacaklar

Dünya genelinde petrol krizi yaşanıyor. Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Rusya- Ukrayna savaşının ardından ikinci kez acil durum petrol rezervlerinden belli miktar petrolü kullanıma sunmak üzere anlaştı. Miktara göre petrol fiyatlarında değişim bekleniyor.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC acil durum hastanesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa Acil Durum Hastanesine ilişkin, "KKTC ile dayanışmanın en önemli nişanesi bu acil durum hastanesidir." diye konuştu.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Sancaktepe Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Sancaktepe Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün hizmete açılacak olan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi, sağlık turizminde de hizmet verecek.

Sağlık Bakanlığı tarafında  yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'da salgın ve afetlere karşı kullanılmak üzere hayata geçirilen Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nin sağlık turizminde de hizmet vereceği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, koronavirüs salgını sürecinde acil durum hastanelerinin hizmete girmesiyle diğer hastanelerin normalleşme süreci de hızlanacak.

Toplam 125 bin metrekare alana ve 75 bin metrekare kapalı alana sahip Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi , depreme dayanıklı olarak inşa edildi. Hastane muhtemel bir depremde zarar görmeyecek ve deprem sonrasında yaralıların tedavisinde de etkin rol oynayabilecek.


"16 ameliyathane ile hizmet verecek"


Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi, 432'si yoğun bakım...