27 / 04 / 2024

Sancaktepe arsa satışı

Sancaktepe arsa satışı

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi,Ravza Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sancaktepe'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 642 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje metroya 1 kilometre mesafede yükseliyor. Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık seçenekleri 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Adres Sancaktepe Evleri satılık!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Adres Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Arsa satışında istenen belgeler!

Taşınmaz malların mülkiyet devir işlemleri, tapu müdürlüğünde gerçekleşiyor. Tapu devri için alıcı ve satıcıdan bazı belgeler isteniyor. Peki, arsa satışında istenen belgeler nelerdir? İşte gerekli evraklar..

Kartepe'de ev ve arsa satışı!

Kocaeli 5. İcra Dairesi, Kartepe Uzuntarla Mahallesi üzerinde müstakil bir de ev bulunan arsa satışa çıkarıldı. Satış, bugün saat 10.00'da 5. İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince; arazi, bina, maden suları, memba suları, madenler, taş ocakları vb. ile gayrimenkul olarak tescil edilen haklar değer artış kazancına tabi tutuluyor. Peki, arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Hazine arsa satışı nasıl olur?

Hazine arsa satışı yasal olarak 2012 tarihinde yürürlüğe giren Kanun kapsamında açıklanıyor. Hazineye ait arsaların satış süreci il defterdarlıkları tarafından takip ediliyor. Peki, hazine arsa satışı nasıl olur?

Arsa satın alma dilekçesi!

Hazineye ait arsaların satışı, 6292 sayılı kanunda düzenleniyor. Kanunen doğrudan satın alma hakkını kullanmak isteyenler bir dilekçe ile müracaatlarını yapabiliyor. İşte arsa satın alma dilekçesi...

1975 yılında Sirkeci'de satılan bir arsa Türkiye'de arsa satış rekoru kırmış!

1975 yılında Sirkeci Meydanı'nda, 135 metrekarelik bir arsa 11 milyon liraya satılmış. İzale-i şuyu ile açık artırmayla satılan arsanın metrekaresi 100 bin liraya fiyat bularak Türkiye'de arsa satış rekoru kırmış.

Hisseli arsa satışı nasıl yapılır?

Hisseli arsa, bütün hissedarlar tarafından satılabileceği gibi, tek bir hissedar tarafından hisse olarak da satılabiliyor. Peki, hisseli arsa satışı nasıl yapılır? Arsada hisse nasıl satılır?

Sancaktepe arsa satışı Haberi

Sancaktepe arsa satışı

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi,Ravza Caddesi üzerinde bulunan arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan arsa için 6 milyon 800 bin TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Sancaktepe İlçe, 6647 Ada, 17 Parsel, Samandıra Mahalle/Köy, Sancaktepe İlçesi Abdurrahmangazi Mah. Ravza Caddesi üzerinde konumludur. Düz ve eğimsiz bir  yapıya sahip ana taşınmazın bir kismi üzerinde 2 katlı betonarme bir yapı bulunmaktadır. Geometrik olarak dikdörtgen bir yapıya sahip olan konu parsel Ravza Caddesi üzerinde konumlu olup 2.961,79 metrekare yüzölçümlüdür. 

Kıymeti : 6.800.000,00 TL
1. Satış Günü : 05/03/2019 günü 11:00 - 11:05 arası
2. Satış Günü : 05/04/2019 günü 11:00 - 11:05 arası
Satış Yeri : Mezat Salonu 2 - İstanbul Anadolu Adalet Sarayı B Blok...