26 / 04 / 2024

sancaktepe mahal resimleri

sancaktepe mahal resimleri

Denge Yapı Mahal Sancaktepe ödeme planı kapsamında aylık taksitler 1.022 liradan başlıyor. Mahal Sancaktepe Evleri'nde dairelerin fiyatları 142 bin 270 liradan başlayarak değişiyor...

Sancaktepe Mahal Evleri!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen proje Sancaktepe Mahal Evleri 6 blok ve 9 kattan oluşuyor. Sancaktepe Mahal Evleri toplam arsa alanı 15 bin 640 metrekare olarak belirlendi.

Sancaktepe Mahal Evleri'nde 1+1'ler 139 bin TL'ye!

Sancaktepe Mahal Evleri projesi 15 bin 640 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 9 kattan meydana gelen proje 6 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1 evlerin fiyatı 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe'de 141 bin liraya 1+1!

Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Mahal Sancaktepe Ada'da yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor...

Mahal Sancaktepe Ada'da fiyatlar 141 bin liradan başlıyor!

Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Mahal Sancaktepe Ada'da yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor

Mahal Sancaktepe Ada'da 141 bin liraya 1+1!

Merkezi konumu ve de sunduğu sosyal imkanlarla sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe Ada projesi Denge Yapı güvencesi ile Sancaktepe’de hayata geçiriliyor.

Mahal Sancaktepe projesinde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor!

Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 306 adet daire yer alıyor.

Mahal Sancaktepe'de teslimler 2015'te!

Denge Yapı'nın, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar 2015 yılına yeni evlerinde girecek. Konut teslimlerinin Aralık ayında başlayacağı her iki proje de İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 140 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yer alan dairelerin fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan başlıyor.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada Aralık'ta teslim!

Denge Yapı'nın inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde daire teslimleri aralık ayı sonunda başlıyor. İki projede daireler 136 bin lira ile 354 bin lira arasında değişiyor.

Mahal Sancaktepe'de 137 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

6 bloktan meydana gelen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 137 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de fiyatlar 137 bin liradan başlıyor! Yüzde 1 KDV!

Denge Yapı kirada oturup biran önce kendi evine taşınmak isteyen ya da yatırım amaçlı konut alıp kiraya vermeyi planlayanlar için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde eşsiz fırsatlar sunuyor...

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da daire teslimleri Aralık'ta!

Denge Yapı. kirada oturup biran önce kendi evine taşınmak isteyen ya da yatırım amaçlı konut alıp kiraya vermeyi planlayanlar için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde eşsiz fırsatlar sunuyor.

Mahal Sancaktepe'de 137 bin liraya!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların bulunduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe Evleri 6 bloktan oluşuyor.

sancaktepe mahal resimleri Haberi

sancaktepe mahal resimleri


İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe Evleri projesi Denge Yapı tarafından inşa ediliyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe ödeme planı öncesinde Mahal Sancaktepe'nin detaylarına yer verelim.


6 blok halinde yükseliyor olan Mahal Sancaktepe Evleri'nde bloklar 9 katlı olarak tasarlandı. Yüzde 1 KDV ile satışların yapıldığı Mahal Sancaktepe Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Mahal Sancaktepe Evleri projesi 306 adet konuttan meydana geliyor. 15 bin 640 metrekare alan üzerinde yükselen Mahal Sancaktepe Evleri'nde meyve bahçeleri, yüzme havuzu, sauna, fitness center, spor alanları, koşu yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Mahal Sancaktepe Evleri teslimleri Aralık 2014'te yapılıyor.



Denge Yapı Mahal Sancaktepe ödeme planı!


Mahal Sancaktepe Evleri projesinde fiyatlar 142 bin 270 liradan başlayarak...