19 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe Ada'da 141 bin liraya 1+1!

Mahal Sancaktepe Ada'da 141 bin liraya 1+1!

Firma: Denge Yapı

Proje: Mahal Sancaktepe Ada

Merkezi konumu ve de sunduğu sosyal imkanlarla sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe Ada projesi Denge Yapı güvencesi ile Sancaktepe’de hayata geçiriliyor.



Mahal Sancaktepe Ada'da 141 bin liraya 1+1! 


Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen  Mahal Sancaktepe Ada  projesinin, Ağustos ayında satışa çıkan son bloğuna büyük talep yaşanıyor. Kolay kiralama ve satış imkanına sahip olan Mahal Sancaktepe Ada, bu özelliği nedeniyle  yatırımcılar tarafından, merkezi konumu ve sunduğu sosyal imkanlarıyla da oturumcular tarafından tercih ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan başlıyor


 


Merkezi konumu ve sunduğu sosyal imkanlarla sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe Ada projesi  Denge Yapı  güvencesiyle Sancaktepe’de hayata geçiriliyor.  İlk üç bloğu daha once satışa çıkan ve kısa sürede sahiplerini bulan Mahal Sancaktepe Ada’nın Ağustos ayında dördüncü ve son bloğu da satışa sunuldu. 

5 kattan ve 25 daireden oluşan bu bloğun da yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Merkezi konumumuz, sunduğumuz sosyal imkanlar ve doğayla bütünleşen peyzaj alanımız nedeniyle Mahal Sancaktepe Ada, kolay kiralama ve satış imkanına sahip. Bu özelliklerinden dolayı projemiz hem yatırımcı hem de oturumcular tarafından tercih ediliyor” dedi. Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığını hatırlatan Bayram, “Bu blokta yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor” diye konuştu. Yeni satışa açılan bloğun yapımına başlandığını ifade eden Bayram, bu bloktaki daire teslimlerinin Mayıs 2015’te gerçekleşeceğini anlattı.


İlk üç blokta teslimler Aralıkta başlıyor


Abdullah Bayram’ın verdiği bilgiye göre, Mahal Sancaktepe Ada’nın ilk üç bloğunda daire teslimlerine Aralık ayında başlanıyor. Sancaktepe’de 10 bin 454 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada, on iki katlı 3 bloktan ve 5 katlı tek bloktan oluşuyor. Toplam 169 dairenin yer aldığı projede iki tip 1+1, dört tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam yedi farklı tipte daire bulunuyor.


Sosyal donatılarıyla da site sakinlerine dopdolu bir yaşam sunan projede çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Yüzde 85’i açık alanlara ayrılan Mahal Sancaktepe Ada’da insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve açık otoparklar da yer alıyor.


Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta

Sancaktepe bölgesinin kalbinde yer alan Mahal Sancaktepe Ada, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor. Mahal Sancaktepe Ada, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Satış Ofisi 0216 311 66 67



projeye sor



Geri Dön