11 / 05 / 2024

Şanlıurfa Akçakalede alt yapı sorunları

Şanlıurfa Akçakalede alt yapı sorunları

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale alt yapısında revizyona gitti.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2021 başvuruları başladı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

İnşaatına başlanan Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Akçakalede alt yapı sorunları Haberi

Şanlıurfa Akçakalede alt yapı sorunları

Geleceğe yönelik kalıcı hizmetler üreterek asırlık çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti ilçelere de yayıyor.

Akçakale'de yıllardır yaşanan içme suyu sorununa çözümler üretmek için sistemli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ilçede 11 bin 700 metre yeni içme hattı çekti. İlçe genellinde 11 Bin metrekare kanalizasyon hattı da döşeyen ekipler, Akçakalelilerin takdirini topluyor.

Bölgede sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden ilçe halkı, yıllardır beklenilen hizmetlerin bir bir gerçekleştiğine dikkat çektiler.



"BÜYÜKŞEHİR SAYESİNDE SORUNUMUZ KALMADI"

Akçakale Adnan Menderes Mahallesinin alt ve üst yapı çalışmalarının Büyükşehir Belediyesiyle çözüldüğünü belirten Mahalle Muhtarı Hassun Ayhan, "Büyükşehir Belediyesi sayesinde hiç bir sorunumuz kalmadı. Büyükşehir Belediyesinden çok memnunuz, her sorunumuz anında çözüme kavuşuyor. Bundan daha iyisini bulamayız" dedi.

Fevzi...