17 / 04 / 2024

Şanlıurfa Akçakale'de alt yapı sorunları çözüldü!

Şanlıurfa Akçakale'de alt yapı sorunları çözüldü!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale alt yapısında revizyona gitti.



Geleceğe yönelik kalıcı hizmetler üreterek asırlık çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti ilçelere de yayıyor.

Akçakale'de yıllardır yaşanan içme suyu sorununa çözümler üretmek için sistemli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ilçede 11 bin 700 metre yeni içme hattı çekti. İlçe genellinde 11 Bin metrekare kanalizasyon hattı da döşeyen ekipler, Akçakalelilerin takdirini topluyor.

Bölgede sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden ilçe halkı, yıllardır beklenilen hizmetlerin bir bir gerçekleştiğine dikkat çektiler.



"BÜYÜKŞEHİR SAYESİNDE SORUNUMUZ KALMADI"

Akçakale Adnan Menderes Mahallesinin alt ve üst yapı çalışmalarının Büyükşehir Belediyesiyle çözüldüğünü belirten Mahalle Muhtarı Hassun Ayhan, "Büyükşehir Belediyesi sayesinde hiç bir sorunumuz kalmadı. Büyükşehir Belediyesinden çok memnunuz, her sorunumuz anında çözüme kavuşuyor. Bundan daha iyisini bulamayız" dedi.

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Ahmet Torzak ise, "Akçakale'de ŞUSKİ ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Mahallemizde Çalışmalar bir bir yapılıyor, Başkan Nihat Çiftçi'ye ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sorunların anında çözüm bulduğunu belirten bölge esnafı Ahmet Bayat da "Allah razı olsun sorunlarımız anında çözüm buluyor. Başkan Nihat Çiftçi'ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum"



Gap Gündemi


Geri Dön