29 / 03 / 2024

Hassun Ayhan

Hassun Ayhan

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale alt yapısında revizyona gitti.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Ayhan Barut: Öğrencilerden yurt ücreti ve kira parası alınmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ailelerinin yanına dönen öğrencilerden yurt ücreti ve ev kirası istenmesine tepki gösterdi. Barut, "Bu haksızlık derhal giderilmeli, öğrencilerimiz ve aileleri mağdur edilmemeli" dedi...

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı.

Hassun Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hassun Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çiftçi tarafından kuruldu. 

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Hassun Ayhan Haberi

Hassun Ayhan

Geleceğe yönelik kalıcı hizmetler üreterek asırlık çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti ilçelere de yayıyor.

Akçakale'de yıllardır yaşanan içme suyu sorununa çözümler üretmek için sistemli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ilçede 11 bin 700 metre yeni içme hattı çekti. İlçe genellinde 11 Bin metrekare kanalizasyon hattı da döşeyen ekipler, Akçakalelilerin takdirini topluyor.

Bölgede sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden ilçe halkı, yıllardır beklenilen hizmetlerin bir bir gerçekleştiğine dikkat çektiler.



"BÜYÜKŞEHİR SAYESİNDE SORUNUMUZ KALMADI"

Akçakale Adnan Menderes Mahallesinin alt ve üst yapı çalışmalarının Büyükşehir Belediyesiyle çözüldüğünü belirten Mahalle Muhtarı Hassun Ayhan, "Büyükşehir Belediyesi sayesinde hiç bir sorunumuz kalmadı. Büyükşehir Belediyesinden çok memnunuz, her sorunumuz anında çözüme kavuşuyor. Bundan daha iyisini bulamayız" dedi.

Fevzi...