27 / 04 / 2024

Şanlıurfa Dağeteği satılık arsa

Şanlıurfa Dağeteği satılık arsa

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa'da 4 adet arsa: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa'da bulunan 4 adet arsa 7 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da depremden zarar gören 180 küçük işletmeye 10 milyon lira hibe desteği...

Şanlıurfa'da, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından gerçekleştirilen "Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında 180 firmaya 10 milyon 305 bin lira destek verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Şanlıurfa'da 39.5 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 16 adet gayrimenkulü 39 milyon 479 bin 876 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Dağeteği satılık arsa Haberi

Şanlıurfa Dağeteği satılık arsa

Şanlıurfa Dağeteği'nde bulunan 4 adet arsanın en düşük muhammen bedeli 1 milyon 984 bin lira, 3 milyon 565 bin 142 lira olarak belirlendi. İhale 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için