17 / 04 / 2024

Şanlıurfa Haliliye briketçiler

Şanlıurfa Haliliye briketçiler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da 10.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye ve Karaköprü'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 171 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Haliliye Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde inşası devam eden Haliliye Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçeye kazandırılan 118 dönümlük Millet Bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa 1. Satış Memurluğu Şanlıurfa Haliliye'de yer alan arsayı 12 milyon 513 bin 879 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Haliliye briketçiler Haberi

Şanlıurfa Haliliye briketçiler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Mahallelilerin, toz ve gürültü kirliliği dolayısıyla sürekli gündeme getirdikleri biriketçilerin taşınması istemi için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat çalışmalara devam ediyor. Şanlıufa Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Süleymaniye Mahallesinde biriketçi esnafıyla bir araya gelen ve biriketçi esnafının mahalle içeresinden hızlıca taşınmasıyla ilgili gerekli birimlere talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Biriketçi esnaflarımız da mahalle içeresinde kalmaktan muzdarip. Onlar da en kısa sürede taşınmak istiyor. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Evren Sanayi Sitesindeki yeni yerlerinin tüm eksikliklerini en kısa sürede tamamlayarak taşınma işini hızlandıracağız"...