29 / 03 / 2024

Şanlıurfa konut satışı durdu mu

Şanlıurfa konut satışı durdu mu

Şanlıurfa'da geçen ay konut satışları 2014'ün aynı dönemine oranla yüzde 1,18 azaldı Emlak ve gayrimenkul piyasasının nabzını tutan araştırma şirketi Reidin-Gyoder'in raporu açıklandı.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Şanlıurfa Halfeti'de konut imarlı 12 arsa satılacak!

Halfeti Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti'de yer alan konut imarlı 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa 1. Satış Memurluğu Şanlıurfa Haliliye'de yer alan arsayı 12 milyon 513 bin 879 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor...

Şanlıurfa'da Ekim ayında 2 bin 644 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Ekim ayı içerisinde Şanlıurfa’da 2 bin 644 konut satıldı.

Şanlıurfa'da konut satışları ne durumda?

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade, konut ve inşaat sektörünün durma seviyesine geldiğini ifade ederek, “Yüzde 35'i sağlayan bir sektörü bitirmek için sanki üretim yapan firmalarla, kamu bankaları ve belediyeler bir olmuş” diye konuştu...

Şanlıurfa'da konut satışlarında durgunluk!

Şanlıurfa'da emlak sektörü, son zamanların en kötü günlerini geçiriyor.Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları ise, günden güne artıyor.

Şanlıurfa konut satışı durdu mu Haberi

Şanlıurfa konut satışı durdu mu

Şanlırfa'da geçen ay konut satışları 2014'ün aynı dönemine oranla yüzde 1,18 azaldı. Emlak ve gayrimenkul piyasasının nabzını tutan araştırma şirketi Reidin-Gyoder'in raporu açıklandı. Geçtiğimiz Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre, Şanlıurfa % 1,18 düşüşle metrekare başına konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir oldu. Raporda yer alan ve 30 büyükşehrin de içinde olduğu 62 ili kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde, bir önceki aya göre % 1,33; geçen yılın aynı dönemine göre % 16,64 oranında artış gerçekleşti. 


EV ALMAK İSTİYORSANIZ ACELE ETMEYİN 

Görüştüğümüz emlakçılardan bazıları konut almak isteyenler için en uygun aylarda bulunulduğunu vurgularken, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Ev almak isteyenler biraz daha beklesin konut fiyatları daha da düşecek" tavsiyesinde...