25 / 04 / 2024

şanlıurfa suruç yolları yenilendi mi

şanlıurfa suruç yolları yenilendi mi

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa'da arazi kavgası! 8 yaralı!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şehir merkezi ve ilçelerde yeni yollar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da yeni asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa'ya yeni bisiklet yolları!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye'de 3 bin, Karaköprü'de ise 2 bin metrelik bisiklet yolu yapacak.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Şanlıurfa Suruç'a yeni altyapı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta yapımı devam eden Devlet Hastanesinin kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni yollar yapılıyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyüktokaç Mahallesi Çobanlar Sokak ile Berdi Sokakta stabilize ve dolgu çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

2017 Şanlıurfa'da yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa merkez'de hem çevre yolların yapımı hem de yeni imar alanlarındaki yollarını dağları yararak açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın gelişimi için dağları yarıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Süleymaniye'nin yolları genişletiliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Süleymaniye yol sorunu çözmek için hummalı çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın yol sorunlarına neşter!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

şanlıurfa suruç yolları yenilendi mi Haberi

şanlıurfa suruç yolları yenilendi mi

 İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.


Suruç Belediyesine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçe halkını hakkettiği hizmetle buluşturmak için yoğun çalışma yürütüyor.


İlçe genelindeki park, bahçe ve okullarda temizlik hizmetini tamamlayan belediye ekipleri, ilçenin ana güzergahındaki cadde ve sokaklarda asfalt çalışmasına başladı.


Suruç merkezde yaklaşık 30 yıldır yenilenmeyen mahalle ve sokaklara asfalt döken ekipler, ilçede trafik akışının rahatlatılabilmesi için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor.


Açıkgöz, yürütülen hizmetlere ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin, yıllardır hizmetten nasibini almadığını söyledi.


Yoğun girişimlerin ardından ilçenin yeniden asfalta kavuştuğunu anlatan Açıkgöz, şunları kaydetti:


"Aligör Mahallesi, Suruç ilçemizin bağlantı yolu. Ancak bu bölge de Suruç gibi hizmetten nasibini alamamış....