29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Tenis Dünyası açıldı mı

Şanlıurfa Tenis Dünyası açıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ‘Tenis Dünyası’ kompleksini hizmete açtı.

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Tenis Dünyası açıldı mı Haberi

Şanlıurfa Tenis Dünyası açıldı mı

Kentteki yatırımlarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneydoğu’da bir ilk olan ‘Tenis Dünyası’ kompleksi düzenlenen törenle açıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Uluslararası standartları ile bir çok turnuvaya ev sahipliği yapacak olan kompleks Şanlıurfa’da spor tesisi altyapısını zenginleştirmiş olacak.

16 bin metrekarelik alanı ile 3’ü açık 2’i kapalı ve 1 adet Centerkort olmak üzere toplam 6 tenis kortundan meydana gelen tesiste, fitness salonu, çocuk oyun alanı, koşu parkı, çalışma alanı ve dinlenme alanları ile büyük bir kompleksi içinde barındırıyor. 

Gerçekleştirilen açılış töreninde büyük bir katılım sağlanırken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, STK temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Tesisin...