28 / 03 / 2024

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti.

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı arsa fırsatı!

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla 26 arsa satılıyor. Peki Şanlıurfa'daki arsaalrın fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Şanlıurfa Halfeti'de satışı yapılacak arsalarla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Yeşildirek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 bin metrekare alanda yapılacak olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyüpnebi başvuruları bugün başladı!

TOKİ Şanlıurfa Eyyüpnebi projesinde yer alan 83 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Haberi

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi
229 hak sahibine anahtarları teslim edildi. Şanlıurfa kent merkezindeki spor salonunda gerçekleştirilen TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreninde konuşan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, partisinin iktidarı döneminde Türkiye'de çok sayıda hizmetin faaliyete geçtiğini söyledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de kentte daha iyi konutların kısa sürede hizmete gireceğini belirtti. Özellikle TOKİ'nin son yıllarda şehirlerin mimari ve iklim yapılarına uygun konutlar yaptığını hatırlatarak, bölgede herkesi ev sahibi yapmayı hedeflediklerini söyledi. Konuşmaların ardından konutların anahtarı protokol üyelerince 229 hak sahibine teslim...