19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yenice Spor Salonu'nu hizmete açıyor.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu'nda sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Yenice Mahallesinde yapımını sürdürdüğü Kapalı Spor Salonunun inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde Yenice, Osmanlı, Eyyüpkent, Ruha, Hayati Harani Mahalleleri 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' olarak ilan edildi.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 367 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 367 konut ve 35 dükkan!

Şanlıurfa Eyyübiye Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 27 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Spor Toto'dan Şanlıurfa'ya 17 milyon TL'lik yatırım!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa'ya son 5 yılda 17 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yenice Spor Salonu'nu hizmete açıyor.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu Haberi

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu yarın hizmete açılıyor.


Her ilçeye spor kompleksi yatırımı yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere armağanı olan Yenice Spor Salonu birçok spor dalında hizmet verecek.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Gençlere yönelik yatırımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz" dedi.


Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'mız Türkiye'nin en genç şehri. 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılını da gençliğe yatırımların dolu dolu olduğu bir dönem olarak geçireceğiz" dedi.




Şanlıurfa Büyükşehir...