28 / 03 / 2024

Şanlıurfada satılık otel

Şanlıurfada satılık otel

Şanlıurfa İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Şanlıurfa merkez Yusufpaşa Mahallesi 'nde yer alan oteli 12 Eylül 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak

Şanlıurfa İl Özel İdaresi otel satıyor: 5 milyon 971 bin 249 liraya!

Şanlıurfa İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Yusufpaşa Mahallesi 'nde yer alan oteli 5 milyon 971 bin 249 lira muhammen bedelle 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

98 otel icradan satılıyor!

Bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmadığı halde 2020 yılında 98 otel icradan satışa çıkarıldı. 2021'de de yılın ilk iki ayında 12 otel için icra işlemi yapıldı. En çok satılık otel bulunan il Muğla oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Soğanlık Moment İstanbul satılık!

Soğanlık Moment İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Soğanlık Metro İstasyonunun yanı başında olan proje 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Şanlıurfada satılık otel Haberi

Şanlıurfada satılık otel


Şanlıurfa merkez Yusufpaşa Mahallesi Köprübaşı mevkiinde yer alan 6 katlı otel binasının muhammen bedeli 5 milyon 971 bin lira, geçici teminat bedeli ise 597 bin 249 lira olarak belirlendi. İhale  12 Eylül 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek


İlanı detaylı görüntülemek için