25 / 04 / 2024

Sapanca Kestanelik konteyner

Sapanca Kestanelik konteyner

Sapanca Belediyesi Gazipaşa Mahallesi kestanelik bölgesinde yaşayan roman vatandaşlar için TOKİ'nin yapacağı konutlar öncesinde orada yaşayan ve evleri yıkılacak olan vatandaşlara yıkımlar öncesinde 100 adet geçici konteyner koydu

Sapanca Kestanelik TOKİ'ye 141 başvuru geldi!

TOKİ tarafından Sapanca Kestanelik'te inşa edilen 447 daire için 141 başvuru geldi. Başvuru sayısının düşüklüğü fiyatlarının yüksekliği sebebiyle kaynaklandı.

TOKİ Sapanca projesinin detayları belli oldu!

TOKİ, Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sapanca’da inşa ettiği konutların başvuru tarihleri ve fiyatları açıklandı.

TOKİ Sapanca Kestanelik Konutları inşaatında son durum!

Sapanca'da yapımı devam eden Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı süren TOKİ konutlarında sosyal konutlar yüzde 80, diğer konutlar ise yüzde 20 seviyesinde tamamlandı.

Sapanca Kestanelik TOKİ projesi bakanlıkta!

TOKİ tarafından Sapanca Belediyesi ile ortak yapılacak olan Sapanca Kestanelik kentsel dönüşüm projesi için bakanlık tarafından süreç başlatıldı. Proje kapsamında 756 adet konut ve 75 adet dükkan inşa edilecek.

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

Sapanca Resort Hotel 2016'da tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel'i 2016 yılında tamamlamayı planlıyor. 123 odadan oluşacak Sapaca Resort Hotel'de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunacak.

Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne su takviyesi yapılıyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Sapanca hattından göle su vermeye 14 Kasım’da başladı. O günden beri günlük 100.000 m3 su veren İSU, barajın dolması üzerine Sapanca hattından Yuvacık Barajı’na su miktarını günlük 150 bin m3’e çıkardı.

Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne su takviyesi yapıldı!

Kocaeli'nin içme suyu kaynağı Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne günlük 150 bin metreküp su verildiği bildirildi. Sapanca Terfi Merkezine gelen Yuvacık Barajı suyu, buralardan bırakılarak Sapanca Gölü'ne gönderiliyor.

Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne 150 bin metreküp su verildi!

İSU Genel Müdürlüğü, Sapanca hattından göle su vermeye 14 Kasım’da başladı. O günden beri günlük 100.000 m3 su veren İSU, barajın dolması üzerine Sapanca hattından Yuvacık Barajı’na su miktarını günlük 150 bin m3’e çıkardı.

Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden izinsiz su çekme davası sürüyor!

Sapanca Gölü'nden izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve de İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi

Sapanca Gölü'nde su seviyesi artıyor!

Sakarya ve Kocaeli'nin içme suyu havzası olan, kuraklık ve aşırı su alımı nedeniyle seviyesi, bir ara dikey olarak 3 metre aşağıya inmesi sonucu işletme kodunun altına düşen Sapanca Gölü'nde su seviyesi artmaya başladı.

Sapanca Gölü'ndeki su seviyesi yükseldi!

Sapanca Gölü'ndeki su seviyesi yükseldi. SASKİ Genel Müdürü Keleş: "Sapanca Gölü, son yağışlarla 29,83 kotuna ulaşmış durumda. Yağışlarla bu seviyenin daha yükseleceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Sakarya Kestanelik dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Dönüşüm ihalesi Ocak' ta Toplu Konut İdaresi tarafından daha önce bir çok kez ertelenen Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 19 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sapanca Kestanelik konteyner Haberi

Sapanca Kestanelik konteyner


Sapanca Belediyesi Gazipaşa Mahallesi kestanelik bölgesinde yaşayan roman vatandaşlar için TOKİ'nin yapacağı konutlar öncesinde orada yaşayan ve evleri yıkılacak olan vatandaşlara yıkımlar öncesinde 100 adet geçici konteyner koyarak vatandaşın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Danışmanı Enver Kılıç, "Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Roman vatandaşlarımız için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. 

Sapanca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indiriyoruz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız 150 yıldır yerlerinde yaşıyor tabiki yerlerinden ayrılmak kolay olmuyor. 

Bu süreçte hem vicdani olarak hem de hukuksal olarak hareket ederek yapılacak yıkımlar öncesi vatandaşlarımız için 100 adet konteynır koyarak öncelik olarak bu insanları o konteynırlara yerleştireceğiz ve ardından yıkımlar yapılacak. Kentsel Dönüşüm kapsamında öncelikli olarak sosyal konutlar tamamlanacak ve bu konteynırlarda yaşayan vatandaşımız o sosyal...