28 / 03 / 2024

Sar-Ar Yapı

Sar-Ar Yapı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Sar-Ar Yapı Denetim Ltd. Şti. hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemini iptal etmiştir. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Durukan Sarıkodal tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Baş tarafından kuruldu.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Mistral İzmir Çarşı'nın yapı kullanma izin belgesi alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir Çarşı yapı kullanma izin belgesini temin etti.

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Model House'tan nefes alan ve sağlıklı prefabrik evler!

Sarı çamdan yapılan prefabrik evlerin nefes aldığını ve daha sağlıklı olduğunu belirten Model House Şirket Müdürü Metin Özdemir, 3 santimlik karbonlu strafor ve taş yünü ile panellere izolasyon yaptıklarını aktararak sıcaklık avantajı olduğunu söyledi.

Sar-Ar Yapı'nın proje durdurma işlemi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Sar-Ar Yapı Denetim Ltd. Şti. hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemini iptal etmiştir. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eda Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 981 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sarıyer'de kuruldu.

Sar-Ar Yapı Haberi

Sar-Ar Yapı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nden:



İzmir İli, Buca İlçesi, 587 ada, 631 parsel üzerindeki 746888 YİBF nolu inşaatın denetimini üstlenen 108089 Ticaret Sicil No ile İzmir Ticaret Odasına kayıtlı 616 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Sar-Ar Yapı Denetim Ltd. Şti. tarafından, Ankara 16. İdare Mahkemesinin 2015/1825 esasına kayden Bakanlığımız aleyhine açılan davada, 04.03.2016 tarihli ve E.2015/1825-K.2016/603 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildiğinden, 11.03.2015 tarihli ve 29292 sayılı Resmi Gazete ilanı ile Sar-Ar Yapı Denetim Ltd. Şti. hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemi 12.07.2016 tarihli ve 16123 sayılı Makam Olur’u ile iptal...