28 / 03 / 2024

saral ve ateş sitesi ankara

saral ve ateş sitesi ankara

Yenimahalle'de inşa edilen Saral ve Ateş sitelerinde toplam 230 konut bulunuyor. 2008'de tamamlanan projede 3+1 olan en küçük dairenin büyüklüğü 151 metrekare.

Altının ateşi yükseldi, 17 Mart 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları

17 Mart 2024 canlı altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Peki 17 Mart 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları...

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Ate Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ate Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Turgut tarafından kuruldu.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Ateş ve Halit Ateş ortaklığında kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Ateşpare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşpare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ateşpare ve Selçuk Ateşpare ortaklığında kuruldu.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Hızır Saral tarafından kuruldu.

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

saral ve ateş sitesi ankara Haberi

saral ve ateş sitesi ankara

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Saral ve Ateş siteleri Century 21 Ekspres Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. Tamamı Ankara manzaralı ve güney cepheli dairelerin bulunduğu sitelerde toplam 230 konut, 2 işyeri ve 1 market bulunuyor. Saral ve Ateş sitelerinde yer alan dairelerde normal katlar 151 metrekare büyüklüğünde ve 3+1 tipinde inşa edilmiş. Daire fiyatları bulunduğu kata göre 165 bin YTL ile 200 bin YTL arasında değişiyor. Projedeki 302 metrekarelik 5 oda ve 1 salondan oluşan dubleks dairelerin fiyatları ise 330 bin YTL. Saral Sitesi 17'şer katlı 3 bloktan oluşuyor ve sitede 96 normal, 6 dubleks, toplam 102 konut ile bir de market yer alıyor. Ateş Sitesi ise 16'şar katlı 4 bloktan meydana geliyor. Sitede 120'si normal, 8'i dubleks olmak...