19 / 04 / 2024

Sarayköy toki evleri

Sarayköy toki evleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

TOKİ Denizli Sarayköy’de 238 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Sarayköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Sarayköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Sarayköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Denizli Çivril ve Sarayköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli’nin Çivril ve Sarayköy ilçelerinde inşa edilen projelerde toplam 415 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu sahibini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

TOKİ Denizli Sarayköy kura çekilişi 28 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy’de hayata geçirilen konutların kura çekilişi 28 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sarayköy TOKİ kura çekimi 16 Mayıs'ta!

Denizli’nin Sarayköy İlçe Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen 410 konutun kura çekimi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

Sarayköy'de TOKİ Konutları'nın yapımına başlandı!

Denizli’nin Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçeye yapılacak 403 konutun temel kazım çalışmaları başladı.

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Denizli’nin Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi’nde inşa edilecek 403 konut için ihale dün yapıldı..

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi 1 Haziran'da!

TOKİ tarafından Denizli İli Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi'nde inşa edilecek olan 403 konut ihalesi 1 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi 29 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli İli Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi'nde inşa edilecek olan 403 adet yeni konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Denizli Sarayköy 2. Etap'ta kayıt süreci tamamlandı!

Denizli Sarayköy'de inşa edilen 410 konutlu Sarayköy Toplu Konut projesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Projenin kayıt süreci tamamlandı.

TOKİ Sarayköy başvuruları uzatıldı!

Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Sarayköy’de inşa edilecek olan 410 konut için kesin kayıtlar 28 Şubat 2017 gününe kadar uzatıldı.

Sarayköy toki evleri Haberi

Sarayköy toki evleri

TOKİ Sarayköy projesinin stoklarında kalan 85 konut için çekiliş tarihi açıklandı. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre stoklarda kalan 85 konut için 28 Eylül Cuma günü kura çekilişi yapılacağı duyuruldu. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi saat 11.00’de yapılacak. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; 122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılan Sarayköy TOKİ konutlarının tamamının yapımı bittiği belirtilirken dükkanların, cami yapımının ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği...