05 / 05 / 2024

Sarayönü yeni imar planı

Sarayönü yeni imar planı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten imar planında resmi tesis alanı olan otogarın imar planındaki resmi yerine taşınmasını talep etti.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

İmar barışında son dakika gelişmesi! Yeni imar affı gelecek mi? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, imar barışı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki yeni imar affı gelecek mi?

İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

Yeni imar barışı için resmen nefesler tutuldu. İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

Yeni imar yasası 2021!

İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile riskli yapıların yıkımı için süreç yeniden düzenlenecek. İşte yeni imar yasası 2021...

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Sarayönü yeni imar planı Haberi

Sarayönü yeni imar planı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü olarak ilçelerine doğalgazın gelmesini istediklerini söyledi. Bir açılışta konuşan ve ilçe halkının doğalgaz isteklerini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ileten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak konuşmasında, "Milletvekilimiz Hüsniye Erdoğan'ın desteğiyle başlattığımız Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle belli bir aşamaya gelmiştir. Sayın Vekilim ve Sayın Başkanım ilçemize yapılmış, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler için bir yenisini sizlerden talep etmekteyiz. Saym Vekilim ve Saym Başkanım ilçemizin iki km yakınından geçen doğalgaz boru hattından Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir faydalandığı halde Sarayönü- Ladik olarak biz faydalanamıyoruz. Yönetim Kurulu üyesi bulunduğunuz Enerya'dan bir karar çıkması halinde ilçemizin bu mağduriyeti giderilmiş ve ilçemizde temiz enerjiye kavuşmuş olacaktır. Sayın Başkanım, ilçe...