25 / 04 / 2024

sarıgöl hüseyin gümüşlü 112 sağlık istasyonu

sarıgöl hüseyin gümüşlü 112 sağlık istasyonu

Sarıgöl ve çevresinde yaptırdığı çok sayıda eser kazandıran Sarıgöllü iş adamı Hüseyin Gümüşlü Sarıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde 70 metrekarelik alan üzerine 112 Sağlık İstasyonu yaptırdı...

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gümüşte baskı artıyor! Canlı gümüş fiyatları yorum! 28 Eylül 2022 gümüş fiyat listesi

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yine düşüşe geçti. Vatandaşlar ise konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Peki gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları artacak mı, düşecek mi? İşte 28 Eylül 2022 gümüş fiyat listesi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gümüş fiyatlarını görenler şaşkın! Hemen bu son dakika fiyatlarına bakın! İşte gümüş fiyatları 12 Eylül 2022!

Yatırımcılar tarafından en güvenilir liman olarak bilinen altından sonra, en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gümüş fiyatlarında düşüş hız kesmeden devam ediyor. İşte gümüş fiyatları 12 Eylül 2022...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gümüşte ralli mi başlıyor? Değeri artacak mı? Hızlı artış ne zaman başlayacak?

Değerli metaller denince akla altın başta olmak üzere pek çok maden geliyor, ancak uzun süredir düşüşte olan gümüş pek de revaçta değildi. Gümüşün piyasadaki değer kaybının dibi görmüş olabileceği ve 2022’nin ikinci yarısında değerinde hızlı bir toparlanma yaşanacağı düşünülüyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

sarıgöl hüseyin gümüşlü 112 sağlık istasyonu Haberi

sarıgöl hüseyin gümüşlü 112 sağlık istasyonu


Manisa Sarıgöllü hayırsever iş adamı 78 yaşındaki Hüseyin Gümüşlü, bu kez de ilçesine 112 sağlık istasyonu yaptırdı.


Sarıgöl ve çevresinde yaptırdığı çok sayıda eser kazandıran Sarıgöllü iş adamı Hüseyin Gümüşlü'nün Sarıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde 70 metrekarelik alan üzerine yaptırdığı 112 Sağlık İstasyonu'na ’Hüseyin Gümüşlü 112 İstasyonu’ ismi verildi. 112 Sağlık ekiplerince kullanılacak olan yeni binanın yapımında diğer hayırseverlerinde katkıda bulunduklarını belirten Sarıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman ’’112 Sağlık istasyonu yapımında, en büyük desteği ilçemiz iş adamlarından Hüseyin Gümüşlü yaptı. İstasyonumuzun yapımında diğer hayırseverlerinde katkıları oldu. 112 Sağlık İstasyonu yapımında katkı sağlayan tüm hayırseverlerimizi teşekkür ederim" dedi. Öte yandan, Sarıgöl’de Tarım İlaçları Bayiliği ve petrol istasyonu işletmeciliği yapmakta olan iş adamı Hüseyin Gümüşlü’nün(78),Sarıgöl’de cami, okul, sağlık istasyonu, hastaneye...