27 / 04 / 2024

sarımeşe evleri izmir

sarımeşe evleri izmir

Çağdaş Kent Group'un yeni projesi İzmit Sarımeşe'de 440 YTL taksitle, tamamı 99 bin YTL'ye 18 aylık taksitlerle konut imkânı sunuluyor.

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Narlı Bahçe Evleri'nde 0.99 faiz fırsatı!

Narlı Bahçe Evleri projesinde "Öderken de, yaşarken de sarılmayın" kampanyası başladı. 0.99 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor...

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Yozgat Menekşe Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yozgat belediyesi, inşaatı süren ve 14 kurumu aynı çatı altında toplayan yeni valilik binası önünde bulunan Menekşe Evleri'ni kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşturacak.

Kartepe Gren Life Evleri görücüye çıktı!

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri daire fiyatları!

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri daire fiyatları 275 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sur Yapı'nın 227 konutluk Gölbahçe Evleri projesi Eylül 2018 yılında teslim ediliyor...

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL'ye 2+1 daire!

Sur Yapı, Sultanbeyli’de yeni bir yatırıma daha imza atıyor. İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra Sur Yapı, 150 milyon TL yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. Projede 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor. Toplamda 300 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede taksitler teslimden sonra alınacak. Projede 240 aya varan vade uygulanıyor. TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru süreci 14 Mart Pazartesi günü başlayacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Fiyatların henüz netleşmediği projede yüzde 12 peşinde kalan tutar için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

sarımeşe evleri izmir Haberi

sarımeşe evleri izmir

Çağdaş Kent Group tarafından inşaatına 2005 yılı yaz aylarında başlanan ve toplam bin 300 konuttan oluşan Kınalı Çağdaş Kent'e Çayırova'da ikinci bir proje daha eklendi. Gebze Çayırovada 3'üncü ve 4'üncü projelerini de hayata geçiren Çağdaş Kent, Silivri Kınalı'daki Kınalı Çağdaşkent projesinde teslim aşamasına geldi. 2007 sonunda 500 çalışanı bulunan Çağdaş Kent Group'un yeni projesi İzmit Sarımeşe'de 440 YTL taksitle, tamamı 99 bin YTL'ye 18 aylık taksitlerle konut imkânı sunuluyor

www.cagdaskent.com