25 / 04 / 2024

Sarıyer Ayazağa Sivas Mahallesi

Sarıyer Ayazağa Sivas Mahallesi

Sarıyer Belediye Meclisi Ayazağa 208. Sokak Sivas Mahallesi’ndeki hanelerin yol, su, elektrik ve doğalgaz ihtiyaçlarının karşılanması için ortak karar aldı. İşte Sarıyer Belediyesi'nin Sivas Mahallesi'ne müjdesi...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Sarıyer Ayazağa 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 1 ada, 139 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ayazağa'daki 3 ada 55 parselin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, İ. Ayazağa Mahallesi 3 ada 55 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Ayazağa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ayazağa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yeni Levent projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Sarıyer Ayazağa'nın değerleme raporu yayımlandı.

Sarıyer'de 47.4 milyon TL'ye satılık 2 katlı bina!

İstanbul 14. Satış Memurluğu Sarıyer Ayazağa'da yer alan 2 katlı binayı 47 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sarıyer Ayazağa Sivas Mahallesi Haberi

Sarıyer Ayazağa Sivas Mahallesi

Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Parti’nin birlikte hareket etmesinin sonucunda alınan meclis kararının hemen sonrasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatıyla Başkan Yardımcısı Semra Kartal, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve meclis üyeleri yerinde çözüm için mahalleyi ziyaret ettiler.


Vatandaşlarla sohbet ederek konu hakkında detaylı bilgilendirme yapan Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, “Fen işleri ekibimiz bayram sonrasında yol çalışmalarına başlayacak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için onlarla birlikte bu işi çözeceğiz” dedi.

Ayazağa 208. Sokak Sivas Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yıllardan beri yol, su, elektrik ve doğalgaz hizmetlerinden yararlanamadıklarını belirterek, kendilerini ziyaret eden  Sarıyer Belediyesi yetkililerine dertlerini anlattı. Vatandaşlar senelerdir mağdur olduklarını dile getirirken, bayramdan sonra çalışmaların başlayacağı için mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Meclis üyelerinden Sevim Yalınkılıç, Oktay Aksu, Merdan Ali Gürkan, Nihal Nevruz, Hasan...