18 / 04 / 2024

Sarıyer Ayazağa Sivas Mahallesi'ne müjde!

Sarıyer Ayazağa Sivas Mahallesi'ne müjde!

Sarıyer Belediye Meclisi Ayazağa 208. Sokak Sivas Mahallesi’ndeki hanelerin yol, su, elektrik ve doğalgaz ihtiyaçlarının karşılanması için ortak karar aldı. İşte Sarıyer Belediyesi'nin Sivas Mahallesi'ne müjdesi...



Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Parti’nin birlikte hareket etmesinin sonucunda alınan meclis kararının hemen sonrasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatıyla Başkan Yardımcısı Semra Kartal, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve meclis üyeleri yerinde çözüm için mahalleyi ziyaret ettiler.


Vatandaşlarla sohbet ederek konu hakkında detaylı bilgilendirme yapan Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, “Fen işleri ekibimiz bayram sonrasında yol çalışmalarına başlayacak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için onlarla birlikte bu işi çözeceğiz” dedi.

 

Ayazağa 208. Sokak Sivas Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yıllardan beri yol, su, elektrik ve doğalgaz hizmetlerinden yararlanamadıklarını belirterek, kendilerini ziyaret eden  Sarıyer Belediyesi yetkililerine dertlerini anlattı. Vatandaşlar senelerdir mağdur olduklarını dile getirirken, bayramdan sonra çalışmaların başlayacağı için mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

 

Meclis üyelerinden Sevim Yalınkılıç, Oktay Aksu, Merdan Ali Gürkan, Nihal Nevruz, Hasan Karagöz, Nizamettin Günel, Ergin Durdu ve Mehmet Yaman vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinlediler.


Sarıyer Belediyesi


Geri Dön