26 / 04 / 2024

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Sivas Mahallesi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Sivas Mahallesi

Sarıyer Belediye Meclisi Ayazağa 208. Sokak Sivas Mahallesi’ndeki hanelerin yol, su, elektrik ve doğalgaz ihtiyaçlarının karşılanması için ortak karar aldı. İşte Sarıyer Belediyesi'nin Sivas Mahallesi'ne müjdesi...

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sarıyer Belediyesi Maslak 1/1000 davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş GYO Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer'in mülkiyet sorunu imar barışı ile çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Bayraktar, “İmar Barışı Yasası ile tüm yıkım kararları ve cezalar iptal edildi. Korku siyasetini bitirdik. İmar barışı birinci adımdı, ikinci adım tapuların verilmesi olacak. Sarıyerli, Sarıyer’de refah içinde yaşayacak” diye konuştu...

Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı!

İstanbul’un en modern hastanelerinden birisi olan Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı. Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin her karesinde Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın emeği olduğunu söyledi.

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Sarıyer'i uçuracak 50 proje açıklanıyor!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer için hazırlanan 50’nin üzerinde projesini 10 Şubat 2019 Pazar günü kamuoyuna açıklayacak...

Sarıyer'in mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar yaptığı açıklamada,“İmar Barışı adımıyla mülkiyet sorunu bitecek. Sarıyerli Sarıyer’de yaşayacak. Sarıyer ticaret ve turizm şehri olacak” dedi. 

Boğaz'ı sevindiren karar Sarıyer'den geldi!

Sarıyer Belediyesi'nin girişimi sonucu Boğaziçi öngörümündeki 7 ilçe İmar Barışı'ndan yararlanabilecek. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ''Önerilerimiz ciddiye alındı önemli adım atıldı'' dedi.

Sarıyer imar çözümü bekliyor!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi Sarıyer Merkez’de vatandaşlarla buluştu. Başkan Genç, Sarıyer’in yüzde 80’inin imar barışından yararlanamadığını söyledi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Sivas Mahallesi Haberi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Sivas Mahallesi

Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Parti’nin birlikte hareket etmesinin sonucunda alınan meclis kararının hemen sonrasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatıyla Başkan Yardımcısı Semra Kartal, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve meclis üyeleri yerinde çözüm için mahalleyi ziyaret ettiler.


Vatandaşlarla sohbet ederek konu hakkında detaylı bilgilendirme yapan Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, “Fen işleri ekibimiz bayram sonrasında yol çalışmalarına başlayacak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için onlarla birlikte bu işi çözeceğiz” dedi.

Ayazağa 208. Sokak Sivas Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yıllardan beri yol, su, elektrik ve doğalgaz hizmetlerinden yararlanamadıklarını belirterek, kendilerini ziyaret eden  Sarıyer Belediyesi yetkililerine dertlerini anlattı. Vatandaşlar senelerdir mağdur olduklarını dile getirirken, bayramdan sonra çalışmaların başlayacağı için mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Meclis üyelerinden Sevim Yalınkılıç, Oktay Aksu, Merdan Ali Gürkan, Nihal Nevruz, Hasan...