25 / 04 / 2024

sarıyer foresta satış ofisi

sarıyer foresta satış ofisi

Turyapı Foresta Sarıyer örnek daire fotoğraflarını haberimizden inceleyebilirsiniz. Proje doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor...

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Serdal Adalı'nın Sarıyer'deki villasına 10 yıl sonra ortak çıktı!

Sarıyer’de satın aldığı villanın iki tapulu olduğunu ve kendisine sadece bir tapunun devredildiğini 10 yıl sonra ikinci kez para istenmesiyle öğrenen işadamı Serdal Adalı, savcılığa başvurdu

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.

THK'dan Sarıyer'de satılık kargir ev!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul Sarıyer'de bulunan 3 katlı bahçeli kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satışı 25 Şubat 2016 Perşembe günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecek.

İBB'den Sarıyer'de 1.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 479 bin 244 TL olarak belirlendi.

Sarıyer Tugay Apartmanı'nda 3 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tugay Apartmanı'nda bulunan daire satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Sarıyer Maden Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 229 bin 75 TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer'de 5.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sarıyer'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 5 milyon 916 bin 701 TL olarak belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de 1.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Sarıyer'de bulunan arsa 8 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1 milyon 207 bin 710 lira olarak belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de 1.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Sarıyer'de bulunan arsa 8 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1 milyon 152 bin 438 lira olarak belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de 1 milyon 381 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Sarıyer'de bulunan arsa 8 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1 milyon 381 bin 737 lira olarak belirlendi.

1998 yılında Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş!

1998 yılında inşa edilecek Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş. 6 blokta, 6 değişik tipte 120 daireden oluşacak sitedeki daireler bin 500 dolardan (396 milyon lira) başlayan taksitlerle satılacakmış.

1989 yılında Sarıyer'de satılık tarla!

Reşat Altın'ın 191 bin 425 liraya satıldığı 1989 yılında, Sarıyer'den tarla satın almak mümkünmüş. 6 bin 166 metrekarelik tarla, metrekaresi 803 bin liradan, 4 milyar 950 milyon lira bedel üzerinden satılacakmış.

sarıyer foresta satış ofisi Haberi

sarıyer foresta satış ofisi

Foresta Sarıyer Evleri, Avrupa Yakası Sarıyer'de Turyapı tarafından hayata geçirildi. Proje lokasyon olarak, Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı'na yakın mesafede yükseliyor.


1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri bulunan Foresta Sarıyer'de çatı dubleks daireler de yer alıyor. Projedeki konutlar Çınar, Defne, Ardıç ve Ladin olarak isimlendirildi.


2015 yılında tamamlanacak olan Foresta Sarıyer 3. Boğaz Köprüsü'ne yakın mesafede yer alıyor. Projedeki ödeme planına göre yüzde 0.01'den başlayan faiz oranı ile 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor.


Turyapı Foresta Sarıyer örnek daire