20 / 04 / 2024

Sarıyer konut projesi

Sarıyer konut projesi

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Seba İnşaat, Sarıyer Seba Carina Evleri'yle dönüş yapıyor!

Seba İnşaat, 21 yılda İstanbul ve Bodrum'da iki binden fazla konut, ofis, iş merkezi, otel ve sinema projesine imza attı. 4 yıl aradan sonra bu sefer Sarıyer'e 'Seba Carina Evleri'yle dönüş yaptı.

Panaroma Suites by KLK projesinde inşaat başladı!

Panaroma Suites by KLK’da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran ‘Panaroma Suites by KLK’, yeşil dokusu, sakinliği ve temiz havasıyla dikkat çekiyor.

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Mükemmel Sarımsakçı'dan Kaliforniya'ya 300 milyon dolarlık yeni konut projesi!

ABD'DE Türk Trump adıyla tanınan Mükemmel Sarımsakçı Kaliforniya'da 300 milyon dolarlık konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Emlak Konut GYO Sarıyer polis lojmanları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesindeki 1 adet parsele dair değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Sarıyer 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi'nde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Teknokent projesi Sarıyer'de kurulacak!

MEF Üniversitesi ve Icon Grup tarafından Sarıyer-Zekeriyaköy bölgesinde teknokent projesi kurulması için imzalar atıldı. Teknokent'in 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi!

İstanbul Sarıyer'de birçok inşaat şirketinin konut projesi yükselmeye devam ediyor. Sarıyer 38 mahalleden meydana geliyor. İşte Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi...

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Sarıyer konut projesi Haberi

Sarıyer konut projesi

Panaroma Suites by KLK 4 blokta 174 konut ile 4 ticari üniteden oluşuyor.


Projede daire büyüklükleri 48 ile 80 metrekare arasında değişiyor.


5 bin metrekare alana inşa edilen projede, 1+1'den 3+1'e kadar değişen daire alternatifleri sunuldu. 

Dairelerin metrekare birim fiyatı ise 8 bin TL'den başlıyor.


Panaroma Suites by KLK; Kilyos sahile, 3. Köprü ve Maslak'a 10, İstinye park'a 12, Sarıyer ormanlarına 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.




Panaroma Suites by KLK satış ofisi:

Zekeriyeköy mh. Kandilci sk. Sarıyer/İstanbul 

Tel:0 (212) 283 01 28 

Web:klkpanaroma.com

Rumeysa...