28 / 03 / 2024

sarıyer panaroma life evlerinde yaşam başladı mı

sarıyer panaroma life evlerinde yaşam başladı mı

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Tarabya Life Sarıyer Projesi fiyatları!

Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile Sarıyer Ferahevler'de inşa ediliyor. Proje 15 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Tarabya Life Sarıyer Konutları adres!

Tarabya Life Evleri İstanbul Sarıyer'de hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Tarabya Life Sarıyer konut fiyatları bilgisi!

Tarabya Life projesi 11 blok olarak İstanbul Sarıyer'de inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2018 tarihinde yapılması planlanıyor...

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları!

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor. Tarabya Life projesi 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Panaroma Suites Sarıyer'de teslimler 16 ay sonra!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Sarıyer'de şubat ayında inşasına başlanan 'Panaroma Suites by KLK’da teslimler 16 ayda gerçekleşiyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Life'ta fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yaşam başladı. Projede tamamen mobilyalı olarak teslim edilen dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Panaroma Life Sarıyer'de yasam başladı!

Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de insa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yasam başladı.Kılıcoglu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede konutların yüzde 90'ının satıldığını söyledi.

Sarıyer Panorama Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandı!

Türkiye'nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Sarıyer Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Panaroma Life'ta daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group 'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer 'de inşa edilen Panaroma Life 'ın yüzde 70 'inin satışı gerçekleştirilirken, 4 ay sonra teslimler başlıyor.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

sarıyer panaroma life evlerinde yaşam başladı mı Haberi

sarıyer panaroma life evlerinde yaşam başladı mı

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı. Satışa çıktığı ilk günden bu yana yüzde 80 prim yapan Panaroma Life, Koç Üniversitesi’nin yanı başındaki konumu ile kira değeri yüksek bir proje olurken, 3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakınlığı ile de yatırımcıların ilgi odağı haline gelmiş durumda.


İnşaat sektörünün fark yaratan markası Kılıçoğlu Group’un “Bavulunu Kap Gel” sloganı ile dayalı döşeli olarak satışa sunduğu Panaroma Life projesinde Temmuz ayında yaşam başladı. Koç Üniversitesi’ne, 3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakın lokasyonu ile öne çıkan proje, satışa çıktığı ilk günden bu yana geçen süre zarfından yüzde 80 prim yaparak yatırımcısının yüzünü güldürdü. 


50 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Panaroma Life, 6...