29 / 03 / 2024

Sarphan Finanspark nerede

Sarphan Finanspark nerede

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Müdürlüğü'nde 20 adet dükkan satışa sunuluyor. Sarphan Finanspark lokasyon Anadolu Yakası içinde Ataşehir Finans Merkezi' nde inşa ediliyor.

Sarphan Finanspark satış ofisi!

Ticari satılabilir alanları 40 metrekare ila 294 metrekare arasında değiştiği proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Sarphan Finanspark satış ofisi telefon numarası 444 47 33 olarak belirlendi.

Sarphan Finanspark'ın asgari şirket payı 241 milyon 476 bin TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Sarphan Finanspark projesinin 238 milyon 209 bin 985 TL olan asgari şirket payı toplam geliri artarak 241 milyon 476 bin 731 TL'ye çıktı.

Sarphan Finanspark'ta şirket toplam geliri artırıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Finans Merkezi'nde inşa edilen Sarphan Finanspark'ta şirket toplam geliri artırıldı.

Emlak konut Sarphan Finanspark'taki şirket toplam gelirini arttırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak konut Sarphan Finanspark'taki şirket toplam gelirini arttırdı.

Emlak Konut'un Sarphan Finanspark projesinde satış toplam geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut'un Ümraniye'de yer alan Sarphan Finanspark'ta satış toplam geliri atrtı.

Emlak Konut'un Sarphan Finanspark'taki geliri 191 milyon 464 bin TL'ye çıktı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Sarphan Finans Park'ta firmanın geliri 87 milyon 608 bin 620 TL'den 191 milyon 464 bin 648 TL 'ye çıktı...

Sarphan Finans Park'taki 33 ticari ünite bugün 15.00'te satışa çıkıyor!

Sarphan Finans Park projesinde yer alan 33 ticari ünite bugün saat 15.00'te açık arttırma ile satışa sunulacak. İhale; Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.

Sarphan Finanspark satış toplam geliri 184 milyon 555 bin 306 lira oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sarphan Finanspark satış toplam geliri 184 milyon 555 bin 306 lira oldu.

Sarphan Finans Park Ümraniye teslim tarihi!

Sarphan Finans Park Ümraniye teslim tarihi haberimizde bulunuyor. Sarp Gruop tarafından inşa edilen Sarphan Finans Park projesi ofis, rezidans otel ve ticari alanlardan meydana geliyor

Ataşehir Sarphan Finanspark fiyat listesi! Ağustos'ta teslim!

Ataşehir Sarphan Finanspark fiyat listesi bilgisi için satış ofisine ulaşabilirsiniz. Rezidans, ofis ve otel alanlarından oluşan Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılıyor...

Varyap Meridian ve Sarphan Finanspark'ın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Ümraniye' de bulunan Varyap Meridian ve Ataşehir' de bulunan Sarphan Finaspark'ın 2013 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı...

Sarphan Finans Park Rezidans fiyat listesi!

Sarp Group tarafından istanbul Anadolu Yakası Ataşehir Finans Merkezi'nde inşa edilen Sarphan Finans Park Rezidans fiyat listesi bilgilerine satış ofisinden ulaşabiliyorsunuz. Projede 1+0 ve 1+1 dairelerin satışı devam ediyor...

Sarphan Finanspark 2014 yılı içinde teslim edilecek!

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği, 518 bağımsız bölümden oluşan İstanbul’un en çok prim yapan projesi Sarphan Finans Park 2014 yılı içinde teslim edilecek...

Sarphan Finanspark'ta peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı!

Sarp Group'un, TOKİ iştirakleri olan Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park projesinde peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor...

Sarphan Finanspark projesindeki 186 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Sarphan Finanspark projesinde yer alan 186 adet bağımsız bölümün toplam değeri 239 milyon 845 bin 900 TL, KDV dahil toplam değeri ise 282 milyon 295 bin 526 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark'taki konut ve ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark projesinde yer alan konut ve ticari üniteleri satışa sundu. Projedeki konutların fiyatları 1 milyon 852 bin TL'den, ticari ünitelerin fiyatları ise 1 milyon 48 bin TL'den başlıyor.

Sarphan Finanspark projesindeki 2 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Sarphan Finanspark" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark projesi kira değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Sarphan Finanspark projesinde konumlu 35 bağımsız bölümün kira değerleri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sarphan Finanspark 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Sarphan Finanspark) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Sarphan Finanspark 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Sarphan Finanspark değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Sarphan Finanspark değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Sarphan Finanspark kesin kabul tutanağı 12 Aralık 2018 tarihinde onaylandı....

Sarphan Finanspark 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sarphan Finanspark projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark 1 adet bağımsız bölüm değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut, Sarphan Finanspark'ın değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut, Sarphan Finanspark Sarphan Finanspark kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark nerede Haberi

Sarphan Finanspark nerede

Dükkanların net alanları 25 metrekare ile 194 metrekare arasında değiştiği projede 1 kule 57 katlı rezidans kulesi, 1 blok 13 katlı ofis bloğu ve 1 blok da 20 katlı otel bloğu olarak dizayn edildi.


3 blok şeklinde yükselen projede depo alanları ise 28 ile 126 metrekare arasında farklılık göstererek dizayn edildi. Projede  ticari satılabilir alanları 40 ila 294 metrekare olarak tasarlandı.


3 blok şeklinde yükselen projede dükkanların geçici teminat tutarları ise 50 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor. Projede fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor ve 6 milyon 650 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Sarphan Finanspark lokasyon bilgileri kapsamında proje Anadolu Yakası içinde Ataşehir Finans Merkezi'nde inşa ediliyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen proje açık artırma usulü satışa çıkacak.


Sarphan Finanspark Ataşehir adres:...