19 / 04 / 2024

Sarvar Mammadov

Sarvar Mammadov

Sigrup İnşaat Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlker Sezgün, Sarvar Mammadov tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov ne iş yapar? 

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu nedir? Anar Mammadov kariyeri ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın kim olduğu ve Anar Mammadov'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Simam Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Simam Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Valeh Mammadov tarafından kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Anar Mammadov tarafından kuruldu.

Gold Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hanıyeh Zareı ve Reza Gholızadeh Sarvarı tarafından kuruldu.

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!    

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

ECD Gayrimenkul İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ECD Gayrimenkul İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Emin Aliyev ve Osman Serkan İleri ortaklığında kuruldu.

Aviarest Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aviarest Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıkmat Mammadov, Faıg Mammadov ve Murad Garayev ortaklığında kuruldu. 

Perma İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Perma İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile AliMusa Oğlu Mammadov tarafından kuruldu.

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi  Reşat Abbasov, Alıbay Alıyev ve Habıl Mammadov ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hancross İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hancross İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arzimn Mammadov tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Moonstar İnşaat Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonstar İnşaat Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Abbas Mammadov Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Yazarlar Sokak'ta kuruldu.

NM Mobilya Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NM Mobilya Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuralı Mammadov Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Sarvar Mammadov Haberi

Sarvar Mammadov
Sigrup İnşaat Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlker Sezgün, Sarvar Mammadov tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Sigrup İnşaat Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır; 1-) İNŞAAT a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. b-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, inşa ettirmek ve kiraya vermek. c-) Türkiye sınırları içinde...