23 / 04 / 2024

Saryap Bakırköy iletişim

Saryap Bakırköy iletişim

Saryap'ın hayata geçirdiği ve inşaatı devam eden Bakırköy projesinde dubleks dairelerin satışları sürüyor. Projedeki 135 metrekare alana sahip dubleks dairelerin fiyatları 900 bin TL'den başlıyor.

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Özaksu Bakırköy Konutları iletişim!

Konut, dükkan ve ofislerden oluşan Özaksu Bakırköy projesi 625 bağımsız birimden oluşuyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Özaksu Bakırköy Evleri iletişim!

Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye'de hayata geçirildi. Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi!

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi ile 444 6 777 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 5 bloktan oluşan projede 1.200'ün üzerinde konut yer alıyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Bakırköy City Koşuyolu iletişim!

12 kat şeklinde inşa edilen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Bakırköy City Koşuyolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakırköy City Kartaltepe iletişim!

Bakırköy City Kartaltepe iletişim için 444 40 29 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 katlı bloklardan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim!

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bugün satışa sunulan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bakırköy'de kentsel dönüşüme onay çıkmadı!

Bakırköy Belediyesi'nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin 'kentsel dönüşüm ve gelişim' alanı ilan edilmesi talebine İstanbul Büyükşehir Belediyesinden izin çıkmadı.

Saryap Bakırköy iletişim Haberi

Saryap Bakırköy iletişim

Saryap Anonim Şirketi'nin Bakırköy projesi, 10 daire ve 1 dükkandan meydana geliyor. Projede sadece dubleks dairelerin satışı sürüyor. 


Bakırköy'de merkezi alanda yükselen Saryap Bakırköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 900 bin TL olarak belirlendi. Dublekslerin alanları 135 metrekare...


Henüz inşaat aşamasının devam ettiği Saryap Bakırköy projesinde teslimlerin Ocak ayında yapılması planlanıyor. 


Saryap Bakırköy görselleri!







Saryap İnşaat adres:

Adres : İnönü mah. Doğan Araslı Cd. 803 Sk. Şelale Plaza No: 1/36 Esenyurt – İSTANBUL


Saryap Bakırköy iletişim

Tel       : 0212 450 61 15

Web: http://www.saryap.com/

Kübra...