25 / 04 / 2024

satılık arsalar manisa

satılık arsalar manisa

Manisa İli Yunusemre İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 340 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Manisa 6.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Manisa'da satılık arsa: 9 milyon 60 bin 600 TL!

Manisa İli Turgutlu İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 9 milyon 60 bi 600 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İzmir İflas Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Manisa'da 2 milyon 71 bin TL'ye satılık arsa!

Manisa İli Salihli İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 71 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Salihli Satış Memurluğu tarafından 15 Temmuz'da yapılacak.

Manisa'da 1 milyon liraya satılık arsa!

Manisa İli Turgutlu ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 24 Ocak 2014 tarihin de gerçekleşecek...

Manisa'da satılık arsa 9 milyon 60 bin TL!

Manisa İli Turgutlu ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 9 milyon 60 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 28 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Manisa'da satılık arsa 2 milyon 293 bin TL!

Manisa İli Akhisar ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 293 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 16 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Manisa'da satılık arsa 2 milyon 700 bin TL!

Avdan Belediyesi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan Manisa'da yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 26 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Manisa'da satılık arsa 4 milyon TL!

Manisa'da bulunan arsanınbedeli 4 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 13 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Gaziantep'te 63.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan 9 arsa satılıyor. Arsalar için ihale, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den Çankaya'da 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Dikmen'deki 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 30.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat ilçesindeki 3 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire!

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 171 adet konut satışa çıkarılıyor.

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru bedeli olarak 4 bin TL alınan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık!

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülen projede 9 bin 90 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık!

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık daire fiyatları 73 bin 633 TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

TOKİ Manisa Salihli satılık evler!

TOKİ Manisa Salihli satılık evler Manisa-Salihli Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 472 adet konuttan meydana geliyor.

satılık arsalar manisa Haberi

satılık arsalar manisa

Manisa İli Yunusemre İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 340 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma usulüyle 15 Ağustos 2014 günü saat 11:30'da Manisa6.İcra Dairesi tarafından yapılacak. 


İlanın detayları için