28 / 03 / 2024

satılık oteli türkiyede kaç satılık otel var

satılık oteli türkiyede kaç satılık otel var

Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satılığa çıkarılan tesislerin toplam değeri 8,7 milyar lirayı buluyor. En çok satılık otel Muğla'da bulunuyor.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Ortalama satılık konut metrekare fiyatı 15 bin TL'ye ulaştı! Ev alacaklar dikkat! 

Geçtiğimiz senenin Kasım ayına göre, Türkiye genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare fiyatı yüzde 174,1 arttı ve 15 bin 072 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tiny house Türkiye satılık 2021!

Küçük evler akımı ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Tiny house Türkiye satılık 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Türkiye'de satılık konutların metrekare fiyatı 2 bin 83 TL!

Hürriyet Emlak Eylül 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye genelinde satılık konutlarda yıllık artış yüzde 10,62 olurken, diğer bir yandan Türkiye genelinde satılık konutlarda metrekare ortalama fiyatı 2,083 TL olarak belirlendi.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

satılık oteli türkiyede kaç satılık otel var Haberi

satılık oteli türkiyede kaç satılık otel var

Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satılığa çıkarılan tesislerin toplam değeri 8,7 milyar lirayı buluyor. En çok satılık otel Muğla'da bulunuyor. Yıl sonuna kadar turistik tesislerin yüzde 15'inin el değiştirmesi bekleniyor. Gecen hafta Antalya'nın en lüks otellerinden 1,4 milyar dolara mal olan Mardan Palace, 360 milyon liraya el değiştirmişti. 


Zaman...