20 / 04 / 2024

satılık sanayi alanları Ankara

satılık sanayi alanları Ankara

Ankara ili Elmadağ ilçesinde yer alan 6.101.16 metrekare yüzölçümüne sahip sanayi alanı 22 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 11.4 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 165 ada 2 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 364 bin 745 TL'ye satıyor...

Gaziantep Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca mahallesinde bulunan küçük sanayi alanlarını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 303 bin 313 TL olarak belirlendi.

Tuval Kent İldem satılık!

Tuval Kent İldem satılık konut alanları 188 metrekare olarak tasarlandı. 2 bin TL taksitle daire sahibi olunabilen projede teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Nurol Park Güneşli satılık ofis!

Nurol Park Güneşli satılık ofis alanları 110 metrekareden başlıyor. 55 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor.

Zermeram Konya satılık ev!

Zermeram Konya satılık ev alanları 120 metrekareden başlıyor. Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 320 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Atiye Residence Kağıthane satılık!

Atiye Residence Kağıthane satılık daire alanları 102 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 18 bin metrekareden oluşan proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

AC Yapı Moment Kartal satılık!

AC Yapı Moment Kartal satılık daire alanları 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje Aydos Ormanı'na 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

TEM Point Sultangazi Evleri satılık!

TEM Point Sultangazi Evleri satılık daire alanları 47 metrekareden başlıyor. Gül Proje ve Nata Holding imzası ile inşa edilen projede 36 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor.

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık!

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık daire alanları 95 metrekareden başlangıç gösteriyor. TMZ-Korkmaz Ortalığı'nda inşa edilen projede toplamda 44 adet konut yer alıyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık daire alanları 87 ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Bakırköy City satılık ev!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev alanları 87 metrekareden başlayıp 217 metrekareye kadar yükseliyor. 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükselen projenin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek.

DKY On Rezidans Kağıthane satılık!

DKY On Rezidans Kağıthane satılık konut alanları 58 metrekareden başlıyor. Taksit ödemelerinin teslimden sonra yapıldığı proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

satılık sanayi alanları Ankara Haberi

satılık sanayi alanları Ankara

Ankara İli Elmadağ İlçesinde yer alan  6.101.16 metrekare yüzölçümlü sanayi alanı 2 milyon 60 bin 108 TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan tarla, fabrika alanı olup, çevre yoluna 17-18 kilometre mesafede bulunuyor. 


Belediye hizmetlerinden yararlanan sanayi alanının çevresinde çok sayıda fabrika binası mevcut. Halk otobüse ve minibüslere de yakın olan sanayi alanında 15 ton kaldırma kapasiteli 2 adet gezer vinç, ve 1 cereskal için elektrik besleme hattı yer alıyor.


22 adet değişik cinste ağaçların yer aldığı sanayi alanının üzerinde fabrika mevcuttur. Üretim yapılmayan ve boş vasıfta olan fabrika, idari bina, baraka depo, yemekhane ve montaj ve hazırlama holünden meydana geliyor.


İhale İlanı


T.C ELMADAĞ İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Ankara...