29 / 03 / 2024

Satış fiyatı

Satış fiyatı

Samsung’un tam kablosuz kulaklık serisi içerisinde en üst derecede konumlandırdığı Galaxy Buds 2 Pro modeli, "Galaxy Unpacked" etkinliğinde tanıtıldı. Ürünün satış fiyatı da belli oldu. Bakın Galaxy Buds 2 Pro, Türkiye'de kaç liradan satışa sunuldu?

Bugün 1 dolar 30,62 TL oldu! Dolar yükseliyor! 3 Şubat 2024 dolar/TL alış satış fiyatı

3 Şubat dolar kuru hafta sonunun ilk gününde yüzde 0,15 artışla 30,62 TL'den işlem görüyor. Dolar yükselmeye devam ediyor. 3 Şubat 2024 dolar/TL alış satış fiyatı.

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Konut satış fiyatı artışında Kasım ayı şampiyonu il açıklandı!

Yüksek konut kredisi faizlerinin etkileriyle satılık konut fiyatlarındaki artış 2023 Kasım ayında da son birkaç aydır olduğu gibi hız kesmeye devam etti. Peki konut satış fiyatı artışında hangi il şampiyon oldu.

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar rekor tazeledi! 7 Kasım Salı dolar ne kadar? Son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanını ikinci işlem gününde yükselerek yeni rekorunu kırdı. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?

Yeni Opel Corsa yollarda! İşte satış fiyatı

Opel severler dikkat. Opel’in B segmentindeki modeli Corsa, yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa çıkarıldı. İşte yeni Opel Corsa'nın satış fiyatı ve detayları...

1 dolar ne kadar? 14 Ekim Cumartesi dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı!

14 Ekim Cumartesi dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün 27,79 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru bugün ne kadar oldu? 14 Ekim Cumartesi dolar alış satış fiyatı.

9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 27,70 TL ile yeni rekora imza atan dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. 9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı...

Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı

Hyundai’nin IONIQ markası altında sunduğu ikinci model olan IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıkarıldı. Peki, IONIQ 6 satış fiyatı ne kadar olacak? Özellikleri nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...

Euro 29 TL'yi geçti! 30 Eylül Cumartesi euro/TL ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı...

Döviz kurlarında hareketlilik hafta sonunun ilk gününde de devam ediyor. Dolar güne 27,42 TL'den başlarken, euro 29 TL'yi geçti. İşte 30 Eylül 2023 euro alış satış fiyatı...

Dolar/TL kuru bugün 27,50 TL sınırına dayandı! 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yükselişe geçerek 27,50 TL sınırına dayandı. Peki 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Satış fiyatı Haberi

Satış fiyatı

Samsung'un 10 Ağustos'ta gerçekleştirdiği "Galaxy Unpacked" etkinliğinde ön planda olan cihazlardan birisi de  şüphesiz Galaxy Buds 2 Pro idi. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un bu yeni kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme teknolojisi ile diğer modellerden bir adım öne çıktı.

PİL ÖMRÜ OLDUKÇA UZUN

ANC özelliği aktif durumdayken Galaxy Buds 2 Pro kulaklıkların yaklaşık olarak 5 saat kesintisiz müzik dinleme ve 3,5 saat telefonda konuşma imkanı sağladığı öğrenilirken, ANC kapalı iken ise Galaxy Buds 2 Pro'nun pil ömrü 8 saate kadar müzik dinleme ve 4 saate kadar konuşma sunuyor.

AKTİF GÜRÜLTÜ ÖNLEME ÖZELLİĞİ İLE RAKİPLERİNDEN BİR ADIM ÖNDE!

Ayrıca Buds 2 Pro daha önce iptal edildiği söylenen Aktif Gürültü Önleme özelliği ile dikkat çekiyor. Güçlü gürültü engelleme özelliğine sahip cihaz, önceki nesle göre yaklaşık 3 desibel daha...