26 / 04 / 2024

Merakla beklenen Galaxy Buds 2 Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı!

Merakla beklenen Galaxy Buds 2 Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı!

Samsung’un tam kablosuz kulaklık serisi içerisinde en üst derecede konumlandırdığı Galaxy Buds 2 Pro modeli, "Galaxy Unpacked" etkinliğinde tanıtıldı. Ürünün satış fiyatı da belli oldu. Bakın Galaxy Buds 2 Pro, Türkiye'de kaç liradan satışa sunuldu?



Samsung'un 10 Ağustos'ta gerçekleştirdiği "Galaxy Unpacked" etkinliğinde ön planda olan cihazlardan birisi de  şüphesiz Galaxy Buds 2 Pro idi. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un bu yeni kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme teknolojisi ile diğer modellerden bir adım öne çıktı.

PİL ÖMRÜ OLDUKÇA UZUN

ANC özelliği aktif durumdayken Galaxy Buds 2 Pro kulaklıkların yaklaşık olarak 5 saat kesintisiz müzik dinleme ve 3,5 saat telefonda konuşma imkanı sağladığı öğrenilirken, ANC kapalı iken ise Galaxy Buds 2 Pro'nun pil ömrü 8 saate kadar müzik dinleme ve 4 saate kadar konuşma sunuyor.

AKTİF GÜRÜLTÜ ÖNLEME ÖZELLİĞİ İLE RAKİPLERİNDEN BİR ADIM ÖNDE!

Ayrıca Buds 2 Pro daha önce iptal edildiği söylenen Aktif Gürültü Önleme özelliği ile dikkat çekiyor. Güçlü gürültü engelleme özelliğine sahip cihaz, önceki nesle göre yaklaşık 3 desibel daha fazla gürültüyü engeleyebiliyor. 

Galaxy Buds 2 Pro, önceki nesle göre yüzde 15 civarında küçülen gövdesi sayesinde kullanıcının kulağına daha rahat oturuyor.

 


Geri Dön