26 / 04 / 2024

Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun fiyatları belli oldu! Böylesi görülmedi! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun fiyatları belli oldu! Böylesi görülmedi! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Samsung'un 10 Ağustos'ta düzenlediği "Galaxy Unpacked" etkinliğine öncülük eden cihazlardan biri de şüphesiz Galaxy Buds 2 Pro. Peki, Samsung Galaxy Buds 2 Pro fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Buds 2 Pro kaç TL? İşte  26 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Samsung'un 10 Ağustos'ta düzenlediği "Galaxy Unpacked" etkinliğine öncülük eden cihazlardan biri de şüphesiz Galaxy Buds 2 Pro. Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un bu yeni kablosuz kulaklığı, aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip diğer modellerden bir adım önde. 

SON DERECE UZUN PİL SÜRESİ 

ANC işlevi etkinleştirildiğinde, Galaxy Buds 2 Pro kulaklıklar yaklaşık  5 saat kesintisiz müzik çalma ve 3,5 saat telefon görüşmesi sağlar. 8 saate kadar müzik çalma ve saate kadar konuşma süresi. 

Samsung Galaxy Buds 2 Pro nun fiyatları belli oldu! Böylesi görülmedi! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

AKTİF GÜRÜLTÜ İPTALİ İLE REKABETLERİNDE GÜÇLÜ BİR ADIM! 

Ayrıca Buds 2 Pro, daha önce iptal edilebilecek aktif gürültü engelleme özelliğiyle de dikkat çekiyor. Cihaz, önceki nesle göre yaklaşık 3 desibel daha yüksek sesleri engelleyebilen güçlü gürültü engelleme özelliğine sahiptir. 

Galaxy Buds 2 Pro, önceki nesle göre yaklaşık %15 oranında küçültülmüş gövdesi sayesinde kullanıcının kulağına daha iyi oturuyor. 

SUYA DAYANIKLILIK

Bluetooth 5.3'ü destekleyen Galaxy Buds 2 Pro, suya dayanıklılık konusunda da IPX7 sertifikalı bir cihaz olarak öne çıkıyor. Kulaklık, daha sürükleyici ve sürükleyici bir deneyim için 360 derecelik sesi destekler ve sinema benzeri bir ses deneyimini simüle etmek için Dolby Head Tracking teknolojisini kullanır. Tüm bu özellikler göz önüne alındığında Samsung, bu yeni kablosuz kulaklık modeli ile piyasadaki rakiplerini adeta korkutmuş durumda.

Peki, Samsung Galaxy Buds 2 Pro fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Buds 2 Pro kaç TL? İşte  26 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön