28 / 03 / 2024

Savaş Tulgar

Savaş Tulgar

3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Savaş Tulgar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ege adalarında imar savaşı başladı! Villa inşaatları durmuyor!

Türk turistler tarafından merakla beklenen vizesiz ziyaret uygulamasına sayılı günler kala, Ege'nin gözde adalarında ise imar savaşı başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ev sahibi kiracı savaşından avukatlar da nasibini aldı!

Son dönemlerde hız kesmeden devam eden ev sahibi kiracı savaşından avukatlar da nasibini aldı. Avukat Yakup Yar resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kira davaları alınmaz artık." ifadelerini kullandı.

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

Böyle ev ilanı görülmedi! Ev alana savaş jeti hediye ediliyor! 

İngiltere'de ev almak isteyenler sıra dışı bir ilanla karşılaştı. Ev alana savaş jeti de hediye ediliyor. İşte o ev ilanı...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Altında savaş etkisi! 2000 bin doları görmek çok uzak değil

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi yaşanıyor. Altın alacakları yakından ilgilendiren gelişme. Altın uzmanı İslam Memiş, altın için savaşı işaret edip 2000 dolar seviyesi için tarih verdi. İşte merak edilen tüm detaylar....

Küresel piyasalar savaş ve Fed endişesi ile karışık seyirde!

ABD'de makroekonomik verilerin beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi nedeniyle ABD Merkez Bankasının (Fed) politika alanını daraltabileceği endişeleri ile küresel piyasalar karışık bir seyir izliyor. Savaşın yayılma ihtimali de fiyat baskısı yaratıyor.

Ukrayna Rusya Savaşı konutta dengeleri bozdu! Türkiye'de yabancıya konut satışları sert düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2023 Ağustos'ta yabancıya konut satışının önceki yıla göre azaldığını, Ukrayna savaşı sonrası patlayan Rus talebinin soğumasının düşüşte etkili olduğunu açıkladı.

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

1 litre benzin, motorin, LPG fiyatlarında savaş şoku! Görenler buz kesti! Sürücüler dikkat! 

Petrol ve dolarda savaş fiyatlamaları resmen başladı. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 12 Ekim 2023 fiyat listesi...

İslam Memiş savaş riskine dikkat çekti! Altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistin-İsrail geriliminin piyasalara etkileri konusunda yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve brent petrol uyarılarını paylaştı. Memiş, savaşı da ele alarak gram altında yıl sonu tahminini verdi.

Savaş Tulgar Haberi

Savaş Tulgar

3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Savaş Tulgar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu. 


3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya...