26 / 04 / 2024

saya grup Milli Dayanışma Kampanyası destek

saya grup Milli Dayanışma Kampanyası destek

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı 14 Ekim'de!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Nefes İstanbul geliyor! Yeni proje!

Saya Grup bünyesindeki Folkart, İstanbul'daki ilk projesine start verdi. Göl manzarasına sahip olan Nefes İstanbul projesi 7 Ekim'de görücüye çıkıyor. 

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Emin Üstün'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Demir Grup’tan Sivas-Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabına destek!

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Antalya Kanyon Milli Parkı'nın yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Köprülü Kanyon Milli Parkı'na ulaşımı sağlayan 35 kilometrelik grup yolunu asfaltlayarak, modernize ediyor.

HSR Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSR Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Şirin ve Ümit Yaşar Arslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Eyüp, Çırçır Mahallesi, Saya Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Ünal Ersözlü Saya Grup'un danışman oldu!

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

saya grup Milli Dayanışma Kampanyası destek Haberi

saya grup Milli Dayanışma Kampanyası destek

Saya Grup, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek sağladıklarını açıkladı.

Saya Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran grup, Kovid-19 salgınına karşı başlatılan mücadeleye destek amacıyla, kapsamlı bir paketi hayata geçirdi. 

İlk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan kampanyaya, 2 milyon TL ile destek verildiği belirtildi.

Ayrıca salgın süresince, belgeli ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak ve sağlık alanında çalışan sivil toplum örgütleri, dernekler ile şirket çalışanlarının, temel sağlık ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3 milyon TL tutarında, yeni bir kaynak daha ayrıldığı bildirildi. Salgının başladığı günden bu yana Folkart öncülüğünde, kamu kurumları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine 7...