25 / 04 / 2024

saygılı rulmandan izmire yatırım

saygılı rulmandan izmire yatırım

Saygılı Rulman, 7 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı, "Türkiye'nin geleceğine olan güvenleri ile yeni tesis kurma kararı aldık" dedi.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

1915 Çanakkale Köprüsü Projesi "Yılın Projesi" olarak seçildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Söz konusu ödülle beraber 1915 Çanakkale Köprüsü, bu sene ENR'den2i farklı ödül kazandı ve toplamda 24 ulusal ve uluslararası saygın ödülün sahibi oldu." diye konuştu. İşte haberin ayrıntıları...

Syg Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Syg Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Gayretliol tarafından kuruldu.

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Güçlü motoru ile Volkswagen Touareg bayilerde sizi bekliyor! İşte 15 Hazirsan 2023 fiyat listesi

Volkswagen, otomobil endüstrisinde saygın bir markadır. Touareg gibi lüks modellerde herkesin en çok tercih ettiği modellerdendir. Haziran ayı ile araçlarda yapılan zamları merak eden vatandaşlar, Volkswagen Touareg'in 15 Haziran 2023 fiyat listesini merak ediyor.

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Eski Gelirler Genel Müdürü Saygılıoğlu, 2 bin liraya kadar olan icralık fatura borçlarının ilgili şirketlerin vergilerinden düşülmesi, kredi yurtlar kurumu borçlarının faizlerinin silinmesi gibi düzenlenmelerin öncül bonuslar olduğunu asıl büyük balıkların sonraki torbalarda olacağını söyledi.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

Değerli konut vergisinde sürpriz artış yaşanabilir!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Nevzat Saygılıoğlu bugünkü köşe yazısında değerli konut vergisinde artışı kaleme aldı. 

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Konut kredileri tutarı 2020 sonunda 287.1 milyar TL'ye yükseldi!

Dünya gazetesi köşe yazarı Nevzat Saygılıoğlu bugünkü yazısında konut kredisini kullanımını kaleme aldı. İşte Saygılıoğlu'nun "Vatandaş niye borçlanıyor, niye borcu artıyor" başlıklı o yazısı...

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

saygılı rulmandan izmire yatırım Haberi

saygılı rulmandan izmire yatırım

Türkiye'de rulman denilince ilk akla gelen kuruluşlardan birisi olan Saygılı Rulman, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Türkiye'nin yerli üretim hedefi doğrultusunda büyük oranda ithal edilen sanayi ve otomotiv sektörlerinde kullanılan transmisyon zincirini üretmek için Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) fabrika kuracak olan Saygılı Rulman, 7 milyon dolarlık yatırım yapacak. Sanayiciler için yatırım yapmanın zor olduğu bir dönemde Türkiye'nin geleceğine olan güvenleri ile yeni tesis kurma kararı aldıklarını dile getiren Saygılı Rulman Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı, yeni fabrikanın temellerini düzenlenen törenle çalışanları ile birlikte attıklarını söyledi.


7 milyon dolarlık yatırım


Son 20 yıldır yurtiçi ve yurtdışında rulman sektöründe yaptıkları yatırımlarla birçok ilke imza attıklarının altını çizen Bilal Saygılı, "Türkiye'nin yüzde 90 oranında ithal ettiği birçok alanda kullanılan transmisyon zinciri üretimi için 5...