25 / 04 / 2024

sayımocağı vakfı

sayımocağı vakfı

1934 yılında Sayımocağı vakıf çiftlik arazisinin Rami'de bulunan 25 dönümlük tarlası üç seneliğine kiraya verilecekmiş. Dönümü 53 kuruş gibi komik bir ücretten ihaleye çıkacakmış. 25 dönüm tarlanın yıllık kirası 13.25 liraymış.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 92 personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu. Personel alım ilanına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar belli olurken son başvuru tarihinin 1 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

Bingöl'de Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarına zam yaptı iddiası!

Kovid-19 salgını döneminde bile bütçesi çok sayıda bakanlığı geride bırakan Diyanet, kirasını ödemekte zorlanan esnafı zora soktu. Türkiye Diyanet Vakfı, Bingöl’de kiracısı olan onlarca esnafın kiralarını ertelemediği gibi yüzde 12 zam yaptı. Esnaf, CİMER’den de sonuç alamadı.

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı 10 ülkede 16 cami inşa ediyor!

Bugüne kadar 25 ülkede 100'ün üzerinde cami ve eğitim binasını hizmete açan Türkiye Diyanet Vakfının Filistin Gazze, Kırım, Belarus ve Haiti gibi dünyanın çeşitli noktalarında yaptırdığı camilerde açılış için gün sayılıyor.

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na verdi!

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na vermiş. Sayıştay’ın 2014 Denetim Raporu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Kültür A.Ş’ye yönelik çarpıcı tespitler yer aldı.

Macaristanlı turist sayısı artacak!

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Kerim Kılınç, Macaristanlı turist sayısındaki artış beklentisinin yüzde 20 olduğunu söyledi. ALTAV yaz sezonu öncesi 24 uluslararası turizm fuarında stant açarak Alanya tanıtımını sürdürüyor.

LÖSEV'in onkoloji kenti açılışa gün sayıyor!

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor..

Kaleseramik Vakfı 34 okulu yeniledi!

Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV), "ilk işim Okullarda Değişim" projesi kapsamında Soma'da altı okulu daha yeniledi. Proje kapsamında yenilenen okul sayısı 34'e ulaştı...

1934'te Sayımocağı vakfına ait Rami'deki 25 dönümlük tarlanın yıllık kirası 13.25 liraymış!

1934 yılında Sayımocağı vakıf çiftlik arazisinin Rami'de bulunan 25 dönümlük tarlası üç seneliğine kiraya verilecekmiş. Dönümü 53 kuruş gibi komik bir ücretten ihaleye çıkacakmış. 25 dönüm tarlanın yıllık kirası 13.25 liraymış.

Erdoğan Bayraktar Çakıroğlu Vakfı iftarına katılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar Çakıroğlu Vakfı iftar yemeğine katılıyor. Trabzon Of'ta gerçekleştirilecek olan etkinlik 4 Ağustos 2013 günü saat 19.44'te başlayacak...

Erdoğan Bayraktar İstanbul Mühendisler Vakfı iftar yemeğine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar İstanbul Fatih'te 18 Temmuz 2013 Perşembe akşamı gerçekleştirilecek olan “İstanbul Mühendisler Vakfı” tarafından düzenlenecek olan iftar yemeğine katılacak...

Marmara İlahiyat Vakfı Camii'nin kubbesi de yıkıldı!

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde bulunan, Bugüne kadar vefat eden çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve sanatçının cenaze namazının kılındığı cami Marmara İlahiyat Vakfı Camii’nin yıkımına 10 gün önce başlanılmıştı

sayımocağı vakfı Haberi

sayımocağı vakfı

İstanbul Evkaf Müdürlüğü ilanları


Sayımocağı vakıf çiftlik arazisinden Rami civarında 25 dönüm tarlanın üç sene müddetle beher dönümü 53 kuruşta talibi uhdesinde olup ihalesi 8/1/934 pazartesş günü 15.00'tadır. Fazlasıyla talip olanların İstanbul Evkaf varidat kalemine müracaat eylemeleri.


(1934 yılında bir altın 9,3 liraymış)


Akşam Gazetesi  5 Kanunusani (Ocak) 1934



Abdullah Kutalmış...