29 / 03 / 2024

Sayın Prefabrik İnşaat projesi 2016

Sayın Prefabrik İnşaat projesi 2016

Sayın Prefabrik İnşaat şirketi bu yıl farklı projelere imza atacak. 2015'de büyümesini sürdüren şirketin Genel Müdürü Bülent Kılıç, şirket hakkında açıklamalarda bulundu.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamın Tamaddonı ve Yahya Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Adnan Gençdal ve Ersin Çelik ortaklığında kuruldu.

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail    Oktar tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Salkım tarafından kuruldu.

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Küçük tarafından kuruldu. 

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Sayın Prefabrik İnşaat projesi 2016 Haberi

Sayın Prefabrik İnşaat projesi 2016

Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Bülent Kılıç;


“Sayın, bu yıl farklı projelere imza atacak” 

Hararetli bir yılı  geride bıraktık..  Bir yıllık süreçte piyasalar, iki seçimin art arda yaşanması, terör olayları ve yurt dışarıda faiz politikalarının belirsizliği nedeniyle kırılgan ve duyarlı bir yıl geçirmiştir diyen Kılıç,  “Bütün bu yaşananlara rağmen, 1977 yılında Mehmet Sayın şirketi olarak üretime başlayan Sayın Prefabrik İnşaat San. ve Ticaret A.Ş.  modern düşünce ve teknolojiyle donatılmış yedi üretim tesisi, motivasyonu yüksek çalışanları, koşulsuz kalite anlayışı ve kaliteyi özenle müşterilerine sunma çabası ile ilkelerinden ödün vermeden sektördeki ilerleyişini daha önce de olduğu gibi 2015 yılında da sürdürmüştür” dedi. 

SAYIN ÇEVREYE KARŞI DUYARLIDIR

Türkiye Hazır Beton Birliği ve Türkiye Prefabrik Birliği üyesi olduklarını bildiren Sayın A.Ş. Genel Müdürü...