27 / 04 / 2024

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.



Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği yapılarla kullanıcıların ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; şirket sektöre yönelik yaptığı açıklamada prefabrik yapılarda kullanıcı odaklı stratejiler geliştirildiğini belirterek özel tasarım modelleri uygulamalarıyla tercih edildiğini dile getirdi. 

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat'ın tercih edilmesinde 3 göstergesi olduğunu belirtilen açıklamada yerel ve uluslararası tüm ihtiyaçlara eksiksiz bir şekilde yanıt verildiği ve müşteriye zamanında doğru ürün teslimlerin  yapılmasının, teknik alt yapı ve zaman avantajı ile müşterinin yararına kullanarak maliyette fayda sağlayabilme satış öncesi ve sonrasında tüm ihtiyaçlara yanıt vererek müşterilerin memnun edildiğini dile getirdi. 

Açıklamada görüşlerini dile getiren  Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat-Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi, "Müşteriye ne sattığımızdan ziyade, müşterinin neden bizden aldığı bizim için daha önemlidir" dedi. 

Çebi açıklamasının devamında şunları söyledi: 

"Amacımız, paydaşlarımızla Dorçe arasında sağlıklı, verimli, karlı ve güvene dayalı uzun süreli bir ilişkinin oluşturulmasıdır. Memnuniyeti sayısallaştırmak için uzunca bir süre geleneksel anket yöntemlerini kullandık. Fakat bu yöntemin efektif olmadığını ve sonuçların da gerçeği yansıtmadığını gözlemledik. Sonrasında daha objektif sonuçlar alabileceğimiz bir iç analiz/değerlendirme sistemi tasarladık. Bu tasarımda amacımız müşterinin memnuniyetini, kendi faaliyetlerimizin sonuçları üzerinden de tümden gelim yöntemi ile tespit edebilmek ve sayısallaştırmaktı.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Birkaç önemli ölçüm parametremizi paylaşmak gerekirse şu başlıklara dikkat çekmek isterim. Müşteriye oluşturduğumuz değer, projenin zamanında teslim edilmesi, haftalık proje ilerleme planına uygunluk, proje boyunca yaşanılan uygunsuzlukların/şikayetlerin zamanında çözümü, müşteri ile haftalık/aylık yapılan toplantılardaki alınan kararların yerine getirilme oranı, müşteriden gelen resmi yazılara hızlı geri dönüş performansı ve teklif aşamasındaki uyum. Tam bu noktada kendi objektif değerlendirmemiz ve sonrasında da proaktif iyileştirme faaliyetleri kapsamında sektörümüz içerisinde pozitif ayrışıyoruz. Aynı zamanda, müşteri segmentasyonu ve müşteri sadakatine yönelik kurumsal faaliyetlerimizi de yine bu yönetim tarzının bir parçası olarak işletiyoruz."

Dorçe Prefabrik'ten toplu konut projelerine katkı!


Geri Dön