23 / 04 / 2024

Dorçe Prefabrik'ten toplu konut projelerine katkı!

Dorçe Prefabrik'ten toplu konut projelerine katkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dorçe Prefabrik, toplu konut projelerine de katkı veriyor...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dorçe Prefabrik-İnşaat'ın tasarlayıp ürettiği prefabrik konutlar, toplu konut projelerinin hayata geçirilmesine katkı veriyor.

Dorçe Prefabrik-İnşaat'ın açıklamasına göre, kentlerde sürekli artan nüfus, yeni konut ihtiyaçlarını da getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dorçe Prefabrik-İnşaat’ın tasarlayıp hayata geçirdiği prefabrik konutlar, modüler yapısı sebebiyle hızlı toplu konut projelerinin inşa edilmesine destek sağlıyor. 

Dorçe Prefabrik-İnşaat'ın yaptığı açıklamaya göre, modüler konteyner evler, “uygun maliyet, şık tasarım, sağlamlık, zaman avantajı, özgünlük, çevre dostu” gibi öne çıkan özellikleriyle göz dolduruyor. 

Modüler konteyner ev hayata geçirmek için son derece uygun maliyetli olurken, modüler konteyner ev fiyatları, seçilen bina biçimine ve nereye yapılacağına bağlı olarak değişiyor. Konutun kaç katlı şekilde yapılacağı ve nasıl materyaller kullanılacağı fiyatları belirleyen unsurlar arasında bulunuyor. 

Dorçe Prefabrik ten toplu konut projelerine katkı!

Modüler konteyner evlerle modifiye edilen yük konteynerlere kolay bir şekilde modern ve şık bir görünüm kazandırılabiliyor ayrıca her türlü ihtiyaçları da karşılamaya yönelik olarak otel, konaklama tesisleri, sosyal tesisler, okul, hastane gibi modern yapılara dönüşebiliyor.

Konteyner evler ülkemiz gibi deprem kuşağında bulunan farklı ülkelerin şartlarına uygun biçimde dizayn edilebildiğinden yaşanan depremlere maruz kaldıklarında diğer yapı sistemlerine göre daha iyi performans sergiliyor. 

Dorçe Prefabrik tarafından yapılan açıklamaya göre, modern inşaatın son teknolojiyle bir araya geldiği modüler konteyner evler, gelişmiş ülkelerde de yükseliyor.

Yine Dorçe Prefabrik tarafından yapılan açıklamaya göre, Dorçe Prefabrik-İnşaat, yüksek üretim kapasitesi ile binlerce konut projesini kısa süre içerisinde hayata geçiriyor. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen prefabrik modüler hızlı toplu konut projeleri, üretim, nakliye ve inşaat çalışmalarının geleneksel yapı yöntemlerine göre teknik olarak daha şeffaf  bir inşaat programına sahip olması sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor.

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!


Geri Dön