26 / 04 / 2024

 MediaMarkt'tan kaçırılmayacak fırsat! Web kullanıcılarına özel Samsung A73 indirimi... 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

 MediaMarkt'tan kaçırılmayacak fırsat! Web kullanıcılarına özel Samsung A73 indirimi... 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı öncesi kampanyalar zincirine katılan markalardan biri de MediaMarkt oldu. Samsung Galaxy A73 128 GB modeline geldi. Media Markt'in sadece Web kullanıcılarına özel yaptığı kampanya ilgililerini cezbetti. Peki Samsung Galaxy A73 128 GB ne kadar?



 MediaMarkt, web kullanıcılarının 2023 öncesi telefonlarını yenileme imkanı sunumak istiyor. Kullanıcılarını memnun etmeye çalışan  firma ayrıva bugün 14:00'a kadar sipariş verenler için aynı gün ürünü kargoya verme taahüdü de sunuyor.  Web kullanıcıları için sunulan bu inmdirimi kaçırmayın. 


 Sunulan renkler ve modeller ülkeye veya operatöre bağlı olarak farklılık gösteriyor.  Galaxy A73 5G, IP67 derecesine sahiptir. 1 metreye kadar tatlı suyun içerisine yarım saat kadar daldırıldığı  test koşullarına mukavemeti vardır. Yalnızca düşük basınçlı suya karşı diren gösteriyor. Multimedya alanında çok güçlü
Artık her şeyi daha fazla yapabilirsiniz. İşletim sistemi olarak Snapdragon® 778G 5G’den güç alan Galaxy A73 5G’nin sunduğu profesyonel seviyedeki oyun, yapay zeka destekli daha zeki performans ve ileri düzey çekim deneyimleri, mobil multimedya yaşam anlayışını tümüyle değiştiriyor. Daha fazlasına ihtiyacınız olduğunda ise RAM Plus desteği ile ekstra sanal RAM sağlayarak size kuvvet veriyor.

 MediaMarkt tan kaçırılmayacak fırsat! Web kullanıcılarına özel Samsung A73 indirimi... 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hatıralarınızı silmeyin

128GB/256GB dahili hafızanın yanı sıra 1TB’a kadar MicroSD kartı desteği ihafıza alnınızı yükseltebilirsiniz.
RAM ve dahili hafıza kapasitesi ülkeye göre değişebilir. Sunulan gerçek depolama alanı, önceden yüklenmiş yazılımlara bağlı olarak farklılık gösterebilir. MicroSD kartı ayrıca satın alabilrisiniz.. Peki Samsung Galaxy A73 128 GB MediaMarkt'ta ne kadar? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön